21 12
發新話題

打和: 2 比 2 局

打和: 2 比 2 局

星期五, 剛考完第一科測驗,
放學后, 我都估到你會去北x體育會打波!

今天, 你好開心,
因為你竟能 2 比2 局同一位波友打和 (個場夠鐘, 冇時間打最后一局),
你巳很久沒有和他打波,以前和他打分, 從未有過如此好的成績。

我放工回家后,你就做埋動作詳細講比我聽那場打分的情況
(你開甚麽球,對方怎去接, 你又點去回,對方又一下......)
打得很激, 而家, 你的右手、 腰和脚, 都有點酸軟!

可惜, 我冇係現場睇!

加油!努力贏埋佢~

引用:
原帖由 william011894 於 2009-10-17 08:06 發表
加油!努力贏埋佢~
Thanks !

難呀!這位波友,巳入恒生精英隊!
實力始終強小兒好多, 昨天可能是小兒好彩

引用:
原帖由 ncc321 於 2009-10-17 09:05 發表
你仔仔就好啦,我昨天以1:9 局大敗放之前大勝他 10:0局的對手哦
可能你昨天手感不好! 不過, 點會相差咁遠, 咁大起落!

之前, 你10:0 局赢對手,
但昨天竟1:9 局輸比他
我估, 你知原因的

引用:
原帖由 ncc321 於 2009-10-22 09:17 發表

對手就是頂頂大名.波技一日萬里,,,他是誰,,,,,,,就是飛碟大王呀
咁要我個仔向飛碟大王偷下師至得!!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-23 18:58 發表

咁要我個仔向飛碟大王偷下師至得!!
在下想向Bluesky公仔偷師, 有無片呢?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-10-23 22:37 發表

在下想向Bluesky公仔偷師, 有無片呢?!
豈敢! 豈敢!
好, 下次我拍些 小兒打波的 video,  send 比你, 等你指教下他 la!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-23 19:14 發表

豈敢! 豈敢!
好, 下次我拍些 小兒打波的 video,  send 比你, 等你指教下他 la!
Bluesky生, 希望他可以示範正宗的動作, 讓在下學習; 如果拍咗片一於放到youtube的a/c

login name: peterho2000
password:

上傳時算private就可以了... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-10-23 22:53 發表

Bluesky生, 希望他可以示範正宗的動作, 讓在下學習; 如果拍咗片一於放到youtube的a/c

login name: peterho2000
password:

上傳時算private就可以了... ...
飛碟兄, 你講笑  la,
我成日話小兒动作怪怪 的, 就是不標準, 發唔到力,
2-3 年后, 他的动作可能可正宗D

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-23 19:47 發表

飛碟兄, 你講笑  la,
我成日話小兒动作怪怪 的, 就是不標準, 發唔到力,
2-3 年后, 他的动作可能可正宗D
Bluesky生, 咁俾佢練習吓, 遲d先俾喺youtube度'peterho2000'o既password你喇!

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-17 11:00 發表

可能你昨天手感不好! 不過, 點會相差咁遠, 咁大起落!

之前, 你10:0 局赢對手,  <---------- 好明顯 FDK 既楂流灘技術已到逹神級
但昨天竟1:9 局輸比他     <---------- 原來師兄都向 FDK 學到野
我估, 你知原因的
FDK 得閑教下小弟正宗既拉波動作, 我成日誤點
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-10-23 23:30 發表

Bluesky生, 咁俾佢練習吓, 遲d先俾喺youtube度'peterho2000'o既password你喇!
Million Thanks

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-23 20:11 發表

Million Thanks
You're welcome!

引用:
原帖由 ncc321 於 2009-10-24 09:18 發表

請開放給大家細叔伯看,看看另郎真身哦     
哈哈哈, 請你睇下 la,
但不是打乒乓波的

http://www.youtube.com/watch?v=RIeHixNYyW4

http://www.youtube.com/watch?v=pwLmln69Xhk

引用:
原帖由 ncc321 於 2009-10-29 19:50 發表

是不是那個不高不矮.不肥不廋.頭髮不長不短,眼睛不大不細.面貌靚仔不靚仔那位小朋友哦.那我就知是那位哦
哈哈哈, 就是他 la, 你形容得很好

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-10-17 10:52 發表

Thanks !

難呀!這位波友,巳入恒生精英隊!
實力始終強小兒好多, 昨天可能是小兒好彩
is 杜x邦?

引用:
原帖由 小馬 於 2009-11-6 18:10 發表

is 杜x邦?
Yes

引用:
原帖由 小馬 於 2009-11-6 18:10 發表

is 杜x邦?
你點估到的?

引用:
原帖由 Bluesky 於 2009-11-6 18:21 發表

你點估到的?
i am his fd he is 精英too

引用:
原帖由 小馬 於 2009-11-6 18:25 發表

i am his fd he is 精英too
Oh, I see.  

Thanks

21 12
發新話題