23 12
發新話題

【吹水區】: 女子球員

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【吹水區】: 女子球員

請問 le 度有幾多個女子球員?大家會否參與乒超聯賽事?:handshake

引用:
原帖由 龍的芯 於 2007-12-10 16:16 發表
請問 le 度有幾多個女子球員?大家會否參與乒超聯賽事?:handshake
有3 - 5個到:)

參與乒超聯賽事 ge 人數有 3-5 人?
男女對賽是否先讓 兩 分?:)

引用:
原帖由 龍的芯 於 2007-12-10 16:42 發表
唔會ga!!!

thanks for your explanation! :)

引用:
原帖由 龍的芯 於 2007-12-10 17:02 發表
thanks for your explanation! :)
welcome..!!!!!!!:loveliness:

引用:
呢度隨時女仕們讓五分比男仕,男仕都要輸,你唔好睇少我地呢度啲女仕們呀。

:lol :lol :lol

引用:
原帖由 龍的芯 於 2007-12-10 13:12 發表
呢個係'江湖規矩'?!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 10-12-2007 17:24 發表

呢個係'江湖規矩'?!:o
我都若有所聞名!!!!!!!!!!:o

引用:
原帖由 bd_fan 於 2007-12-10 14:14 發表

我都若有所聞名!!!!!!!!!!:o  
相信您係收風居士一名!:o

引用:
:) 藥言自己都角有虾女仔之言,有的不忍心,咁就求其開失,打失,拉失三五七球啦,咪搞到靚女們下次唔 來呀。求其Head住打,贏兩分好了。這樣才是我們男士之風度修養,留給對手一點自尊,多交一些波友。:lol

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-12-10 17:44 發表

:) 藥言自己都角有虾女仔之言,有的不忍心,咁就求其開失,打失,拉失三五七球啦,咪搞到靚女們下次唔 來呀。求其Head住打,贏兩分好了。這樣才是我們男士之風度修養,留給對手一點自尊,多交一些波友。:lol
似乎呢項係Topgun經驗之談!:lol

點解要讓兩分:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 22:21 發表
點解要讓兩分:o
我唔會讓你:victory:

aa 讓番 d 男仔兩分者.......話比佢地聽唔係淨係男仔先讓得起.......;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 22:25 發表

我唔會讓你:victory:
我會同你拼過:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 22:27 發表
aa 讓番 d 男仔兩分者.......話比佢地聽唔係淨係男仔先讓得起.......;P
我球技咁差
點讓得起呢

無謂擾擾攘攘 la,支持男女老幼公平比賽!:victory:

23 12
發新話題
最近訪問的版塊