31 12
發新話題

【吹水區】: 大家一個星期有邊日放工即刻返屋企??

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【吹水區】: 大家一個星期有邊日放工即刻返屋企??

我放工啦! 難得一個星期得一晚放工直接返屋企......

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 15:04 發表
守生, 星期一係最大機會一放工就即返屋企的, 因一般人週日放假期'玩夜了'及'使大了'(或被紅色/金色炸旦炸中去咗飲), 故星期一精神不夠, 所以一放工就即返屋企休息及'慳返D'!:lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 18:34 發表
我一星期有四日放工直接返屋企,其中一日打波先遲啲返

:lol

引用:
原帖由 榮譽會員 於 2007-12-10 19:46 發表

咁你平日放工直接去邊0架:lol
去打波囉!! wakaakaaa!! 不過今晚我返屋企......我依家已經嚮屋企啦!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 20:22 發表

去打波囉!! wakaakaaa!! 不過今晚我返屋企......我依家已經嚮屋企啦!
早知今日 Call 你傍晚去中心私片啦:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 20:25 發表

早知今日 Call 你傍晚去中心私片啦:lol
入黎海怡丫笨...哈哈!! 今晚要溫書, 星期日考試. 唔係都唔會咁早走!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 20:29 發表

入黎海怡丫笨...哈哈!! 今晚要溫書, 星期日考試. 唔係都唔會咁早走!
海怡我都好近喎,15分鐘到,泊車幾方便架

:lol :lol :lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 20:36 發表

大佬, 等我過埋呢個星期日.....慢慢來. 我地清乒都可以嚮呢頭打返場呢!! 起碼幾條"冷" 打住先都得嫁!

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 20:36 發表

海怡你15分鐘到?

要咪同我差不多;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 20:40 發表

海怡你15分鐘到?

要咪同我差不多;P
你由赤柱飛過去,我由東廊過隧道就到,你都話由你屋企到我屋企15 分鐘!有幾遠喎

:lol :lol

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 20:53 發表

你由赤柱飛過去,我由東廊過隧道就到,你都話由你屋企到我屋企15 分鐘!有幾遠喎

:lol :lol
赤柱飛過黎十五分鐘??? 都好tight o下!! 東廊都要睇咩鐘數啦!! 塞車塞到你嘔!

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 16:18 發表

我一星期有四日放工直接返屋企,其中一日打波先遲啲返

:lol
嘩, 好健康的習慣! :lol

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 16:59 發表

守生, 您考金融服務業的那堆試?!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 21:36 發表

嘩, 好健康的習慣! :lol
返到屋企上網上到12點幾重話好健康 ??
:o

引用:
原帖由 smallstar 於 2007-12-10 18:21 發表

返到屋企上網上到12點幾重話好健康 ??
:o
健康呀, 12點幾在很多人來說算早'落網'囉!:o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-10 21:39 發表

守生, 您考金融服務業的那堆試?!:o
正過你講果d. 不過講你都未必會明!! 隨緣啦!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-10 20:56 發表

赤柱飛過黎十五分鐘??? 都好tight o下!! 東廊都要睇咩鐘數啦!! 塞車塞到你嘔!
其實15分鐘都要深、淺水灣道唔多車就得,正常去海怡都要25至30分鐘:lol

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-10 23:29 發表
我番學~所以日日放學都要回家讀書:L
辛苦晒! 不過唔返屋企, 你應該無乜地方去啦!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-10 22:02 發表

其實15分鐘都要深、淺水灣道唔多車就得,正常去海怡都要25至30分鐘:lol
半粒鐘又真係好似耐左d wor!

31 12
發新話題
最近訪問的版塊