發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

不如開個""啦啦隊"" 版主俾你啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-14 11:18 發表

雲浮 / 新興我都唔知係邊....我估我果到未係算好入......
在老深二三線區感覺都好過到虎門, 廣州咁遠; 不過各工業區黃昏特別黑, 燈光特別少!:o

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-14 16:07 發表
badminton版主 la!
唔係幾好既, 一陣個個掛住黎打羽毛球就唔好啦.....;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-15 00:05 發表

唔係幾好既, 一陣個個掛住黎打羽毛球就唔好啦.....;P
agree........!!!!!!!!!!!!:lol

Both sports are ok jei!

We play badminton not just because of girls, right?

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-15 00:18 發表
We play badminton not just because of girls, right?
好啦, 我有波打叫埋你啦 !

12/16 好充實的一日

好充實的一日

早上返教會
3-7pm 乒工廠打乒乓波, 雖然唔算打好多波....中間加插同 aa 慶祝生日小片段..但都好開心
8-10pm 打羽毛球, 因為去食飯攪到打波遲到左半個鐘..後尾再打多半個鐘, 比人趕走

對腳好攰呀.......:Q

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-17 01:30 發表
wah ....后生女即是后生女, 打完4個中乒乓再打兩小時 宇毛.........e 你都是同行 (基督徒)....得閒要相討下點樣踢d會員入會 (教會)
我仲未正式係基督徒.....不過我唔介意同你相討下點樣踢人入會..因為呢到太多邪人....;P

我都邪人...但又有翻教會, 咁點 ar

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 12:29 發表

我仲未正式係基督徒.....不過我唔介意同你相討下點樣踢人入會..因為呢到太多邪人....;P
乒工廠好似有好幾位朋友仔都係基督徒.:hug:
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-17 09:27 發表
'我們的天父, 願您的名受顯揚... ...'
原主保佑您!:)

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-17 12:57 發表
咁返去咪岩囉....要改邪歸正 !!;P

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 13:22 發表

乒工廠好似有好幾位朋友仔都係基督徒.:hug:
邊幾位呀???:o  
我知 J 先生係囉........

犀利, 聽聞J先生的確係, 你咁都知 !!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 22:18 發表
犀利, 聽聞J先生的確係, 你咁都知 !!
佢果日向我自首.....;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-17 22:33 發表

J先生成日去祈禱...........希望每一日順利過渡.........因為佢罪孽心重;P
J先生只係得去教會短短一兩個鐘係正經之外, 其他時間都係.......:L

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-17 22:37 發表

J先生只係得去教會短短一兩個鐘係正經之外, 其他時間都係.......:L
可能佢果一兩個鐘都係唔正經既...哈哈哈;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-17 22:41 發表

可能佢果一兩個鐘都係唔正經既...哈哈哈;P
咁就唔知啦, 我地幻想唔到佢係教會入面係點既樣:lol

Long weekend 後的慘況

臨近年尾要清假, 放六, 日, 一, 3 日者, 返黎點解可以咁多野要做, 樣樣都急, 都唔知做咩先好.
最憎 d 人同一日內  resend email 追野, 哎! 唔知幾點先可以走呢??! 想喊 :Q

發新話題