發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

我精神上支持你:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-18 19:50 發表
我精神上支持你:loveliness:
10:30pm, 由於太肚餓的關係....係時候返屋企啦

仲未返屋企:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-18 22:28 發表
仲未返屋企:o
嘩, 你打完波返黎啦, 未呀... 而家閃人

係啦
我都打完波 你仲未返`屋企

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-18 22:35 發表
係啦
我都打完波 你仲未返`屋企
妳就好啦!!! 有波打!!!:)

今晚一次過見到兩個管理員.....
輝 sir, 真係一睇就知係阿 Sir........
Back hand Mao, 果然好多 back hand......;P

新屎坑都有3日旺......;P

點只3年:lol

百痴仔的一天

因為要清假的關係, 原本今朝早係放假的, 不過唔記得左返左工......
返到公司, d 同事就用d 好奇異的眼光望我....然後打我內線, 問我做咩返工....
先至如夢初醒 :Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-21 10:04 發表
因為要清假的關係, 原本今朝早係放假的, 不過唔記得左返左工......
返到公司, d 同事就用d 好奇異的眼光望我....然後打我內線, 問我做咩返工....
先至如夢初醒 :Q
;P ;P ;P ;P ;P

今日終於見到傳聞中的大長佬啦......

琴晚無訓過...今朝唔記得左, 好似10點幾先訓.......
本來想去睇比賽...但掙扎完..最後都比睡魔戰勝左.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-22 20:47 發表
琴晚無訓過...今朝唔記得左, 好似10點幾先訓.......
本來想去睇比賽...但掙扎完..最後都比睡魔戰勝左.....
瑤瑤小姐, 成晚冇訓過, 唔係麻?
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-22 20:52 發表

瑤瑤小姐, 成晚冇訓過, 唔係麻?
係呀....攪到去唔到睇比賽.....有 d 唔開心.......

睇咩比賽:o

發新話題