發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 18:39 發表

唔知我識不識某人呢 ?
你一定識!!!!!!!:lol

2007 Boxing Day

參加左教會義工團在青衣某社區中心攪聖誕 Party, 有攤位玩, 有唱歌表演, 有drama 睇,
原來佢地好多人都多才多藝..又開心又幫到人..真好 !
收到第一份聖誕禮物...好有心思, 又好得意 :loveliness:

晚上在九龍公園打羽毛球......撞到 B 先生响果到打乒乓波...
好嚴重, 覺得無時無刻响果到都會見到 d 識既人打乒乓波...:L

跟住既節目仲豐富...食糖水, 有車渣...好好玩...
返屋企又攪到今朝7點先訓..放假...可以放縱下..;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 18:50 發表
莫非是 "殺"
你問瑤瑤啦!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-27 18:59 發表

你問瑤瑤啦!:)
等某某人自己講啦....我不便透露:P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-27 19:56 發表

路邊社消息:果晚有人送左份小禮物wor.........:o
??? 當事人都唔知喎 ???

係啦:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-27 20:09 發表

送果個一定好失望
邊個呀???

乜有人派禮物咩? 點解我冇既!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我記得啦 !!:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-27 19:56 發表

路邊社消息:果晚有人送左份小禮物wor.........:o
你隻肥野, 咁好記性!:lol

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-27 17:47 發表

請問您送乜嘢'奶襪'呀?:o

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-27 21:17 發表

果 d 唔算.....:funk:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-27 20:51 發表

果 d 唔算.....:funk:  
瑤女, 果d您嫌?!:o

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 20:56 發表
莫非是香吻  (狼吻)

小禮物喎, 濕透狼吻是大禮來!:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-27 18:59 發表
參加左教會義工團在青衣某社區中心攪聖誕 Party, 有攤位玩, 有唱歌表演, 有drama 睇,
原來佢地好多人都多才多藝..又開心又幫到人..真好 !
收到第一份聖誕禮物...好有心思, 又好得意 :loveliness:

晚上在九龍公 ...
B 先生:D
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

12/28 裁判註冊日

第一次打乒乓波出咁多汗.........開始明白 why WD 40 @ Johnny ;P
d 蛋逹好好味......

原來過左聖誕節仲有禮物收....;P

今日註册....拎埋套制服....好樣衰....即刻唔想做..要著住果套野...仲衰過中學套 PE 衫....too bad...:funk:

12/28 裁判註冊日

引用:
原帖由 瑤瑤 於 29-12-2007 03:13 發表
第一次打乒乓波出咁多汗.........開始明白 why WD 40 @ Johnny ;P
d 蛋逹好好味......

原來過左聖誕節仲有禮物收....;P

今日註册....拎埋套制服....好樣衰....即刻唔想做..要著住果套野...仲衰 ...
制服樣衰唔梗要, 最梗要做裁判做得好:lol

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2007-12-30 19:07 發表

制服樣衰唔梗要, 最梗要做裁判做得好:lol
岩, 不過套衫會影响心情呢...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 21:41 發表

岩, 不過套衫會影响心情呢...
我唔信 :lol

妳1月1號著來睇下我就信:victory:

發新話題