21 12
發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 19:07 發表

飛碟王???
點話點好喇!:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 20:39 發表

有咩好提意呀?
過來Youtube播放區喇!:handshake:D

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-10 20:45 發表

要做d 咩家 ? 你個播放區, 我一次都未去過.......而家去睇下先
版主可開post, 隨便睇下D post... ...謝謝支持呀!:)

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-10 18:56 發表

e...你升左做版主喎
邊一版呢?
你個頭像果隻貓貓係咪你屋企養架
好得意
佢頭像果仕唔似貓唔似狗喎!:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-11 18:39 發表
今日要返大陸做野...點知到廠一陣..就好嘈..唔知發生咩事...原來有 40 幾人黎圍我地間廠....
從未見過呢d 大場面......當然好驚啦....:Q

點知一個有正義感的男人都無喎...全部企埋一二邊睇戲...又唔敢出聲..得個 ...
瑤女, 大陸的工業區好入, eg: 雲浮; 無專用車出入o既話, 分分鐘都唔知點返出嚟. 希望您出入安全!:D

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-14 11:18 發表

雲浮 / 新興我都唔知係邊....我估我果到未係算好入......
在老深二三線區感覺都好過到虎門, 廣州咁遠; 不過各工業區黃昏特別黑, 燈光特別少!:o

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-17 09:27 發表
我都邪人...但又有翻教會, 咁點 ar
'我們的天父, 願您的名受顯揚... ...'
原主保佑您!:)

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-27 17:47 發表

你隻肥野, 咁好記性!:lol
請問您送乜嘢'奶襪'呀?:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-27 20:51 發表

果 d 唔算.....:funk:  
瑤女, 果d您嫌?!:o

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-27 20:56 發表
莫非是香吻  (狼吻)

小禮物喎, 濕透狼吻是大禮來!:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 01:44 發表

成朝發夢諗住比賽既情景:lol
噢, 原來您係Day dreamer!:o

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 19:54 發表
係呀
都無咩機會喇
我好少打比賽;P
咁唔怪得您發有關o既夢喇, 因為緊張:L ; 像返新工頭幾日, 好容易會發夢返工... ...:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-4 08:13 發表
唔知係假期玩得盡得制...定係凍親的原故.....喉嚨好痛 + 發燒...
決定今日放假要响屋企休息........要快d 好番....
唔係聽日好難捱 :'(
醫生, 可唔可以唔比果d 膠藥丸我.....我好怕:Q
Hope you could get well soon!:handshake

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-2 21:16 發表
今晚做完乙組賽事後...去左旺角食野.....走既時候竟然見到有幾下煙花.......在閙市中放煙花.....係咪拍戲呀?:o
可能係旺角商場的超大招牌燈霓虹燈箱射出的光之後的反射... ... :o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 21:19 發表
今晚留响廠過夜....晚上出去食飯....去左一間食日本燒烤...$ 150 任你食, 任你飲...
裝修靚, 地方乾淨, 食物 OK, 將會又係我地另一個飯堂....可惜..唔可以成日去...因為一定會食得好飽...今晚我地4個人就食左 ...
瑤女, 是否在老深較入的地方呢?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 21:24 發表

食野既地方 -- 東莞 13 碗
請問是否比虎門入很多的呢?

謝謝提點!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:00 發表

I want to 私片 with aa too....
要憐香惜玉呀!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:12 發表

always 憐香惜玉 gei...
占士先生, 咁您與她打時要以0比8開始, 咁就好明顯憐香惜肉喇!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:59 發表

0:11 doe ok la...
咁讓法佢更加唔高興!

21 12
發新話題