發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

琴晚無訓過...今朝唔記得左, 好似10點幾先訓.......
本來想去睇比賽...但掙扎完..最後都比睡魔戰勝左.....

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-22 20:52 發表

瑤瑤小姐, 成晚冇訓過, 唔係麻?
係呀....攪到去唔到睇比賽.....有 d 唔開心.......

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-22 21:13 發表
睇咩比賽:o
弓起小王子勇奪乒友天地 ﹣聖誕杯冠軍
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2304&highlight=

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-22 21:18 發表
對女仔黎講, 成晚唔訓, 對皮膚唔好架喎!
所以今晚要訓過夠本 !

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-22 22:41 發表
今日無你支持輸左波給 Gong-kill :'(
下次你打比賽既時候, 早d 同我講呀...我帶埋啦啦球:loveliness:

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-22 23:19 發表
早d訓:loveliness:
訓番兩日都補唔番呀:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-24 10:08 發表

馬丁 入黎味入黎囉 , 我 掉低兩條腳毛天呀 , 怕許有牙 :lol
非常不雅, 咩你好多腳毛咩? :@

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:37 發表
不過話時話, 我 e 隻貓貓聖誕咭找得好辛苦架....用咗成分鐘
多謝  !  Merry Christmas !
或者你搵 Hello Kitty 會容易 d !

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-24 12:53 發表
係 wor....但你鍾意 hello kitty ma ?  or other
我都鐘意 Hello Kitty ! :loveliness:

2007 平安夜

睇左魔幻羅盤..唔係好知佢講咩...仲訓著埋....
唔通我已經無哂童真?? :Q

2007 聖誕日

好黑仔, 一出街無耐. 就跌左隻 con.....攪到成日都淨係帶住一隻 con 睇野....
過左一個意料之外的聖誕夜..原來某人唱歌好好聽.....某人好飲得...:loveliness:

點解仲未收到聖誕禮物家?:Q

2007 Boxing Day

參加左教會義工團在青衣某社區中心攪聖誕 Party, 有攤位玩, 有唱歌表演, 有drama 睇,
原來佢地好多人都多才多藝..又開心又幫到人..真好 !
收到第一份聖誕禮物...好有心思, 又好得意 :loveliness:

晚上在九龍公園打羽毛球......撞到 B 先生响果到打乒乓波...
好嚴重, 覺得無時無刻响果到都會見到 d 識既人打乒乓波...:L

跟住既節目仲豐富...食糖水, 有車渣...好好玩...
返屋企又攪到今朝7點先訓..放假...可以放縱下..;P

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-27 18:59 發表

你問瑤瑤啦!:)
等某某人自己講啦....我不便透露:P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-27 19:56 發表

路邊社消息:果晚有人送左份小禮物wor.........:o
??? 當事人都唔知喎 ???

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-27 21:17 發表

你隻肥野, 咁好記性!:lol
果 d 唔算.....:funk:

12/28 裁判註冊日

第一次打乒乓波出咁多汗.........開始明白 why WD 40 @ Johnny ;P
d 蛋逹好好味......

原來過左聖誕節仲有禮物收....;P

今日註册....拎埋套制服....好樣衰....即刻唔想做..要著住果套野...仲衰過中學套 PE 衫....too bad...:funk:

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2007-12-30 19:07 發表

制服樣衰唔梗要, 最梗要做裁判做得好:lol
岩, 不過套衫會影响心情呢...

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 21:58 發表

我唔信 :lol

妳1月1號著來睇下我就信:victory:
我著果套衫果時, 係要收錢家喎....

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:02 發表

開個價比我啦 :lol
你問乒總啦..我而家係佢他既人......

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:05 發表

初級裁判咪約兩百幾一日(八個鐘計);P
Double 差唔多...

發新話題