發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:08 發表

咁我頒咗證書比妳喎........收順啲喇:L
你 1/5 去睇 Johnny 比賽就會見到我著果套騎呢野

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 22:11 發表

果個 PK@Johnny 乎;P
或者 WD 40 @ Johnny.....

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-30 23:13 發表

女姓的心態是我輩男姓一生都唔明白的一個問題,除非你是;P
我自己有時都唔明自己啦.....何況你地

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-30 23:46 發表
jonny
打幾點??
咩組?
你自己問佢啦

1/1 元旦盃

其實係前一晚無乜訓過的情況下, 再加埋咁凍既天氣...真係有諗過唔去.......
不過當然無咁衰女啦 ! .結果梗係無後悔啦...精彩比賽 + 氣氛又好好.....總言之一句 : 正
難得 d 球員對我地呢 d 初出矛爐的裁判仔都咁尊重..已經好開心 :loveliness:

完左之後. .約左朋友食飯, 但基本上行行下街都想訓著.....真係好攰.....
呢個假期..玩謝左自己

1/2 悠長假期後的第一個工作天

情況無想像中咁惡劣...唔使做到好夜, 仲可以有時間夜晚出去食飯..好彩 !
當然走既時候..仲有大把野未做..不過...都無心機做...成朝早响到發夢

引用:
原帖由 martinhkc 於 2008-1-3 01:44 發表
通常放完假都會遊魂.............希望快d醒啦..............:)
今日開始回魂...好 d

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-3 05:14 發表

成朝發夢諗住比賽既情景:lol
無機會睇你比賽添....:Q ..

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-1-3 23:33 發表

咁唔怪得您發有關o既夢喇, 因為緊張:L ; 像返新工頭幾日, 好容易會發夢返工... ...:o
有 d 9 唔搭 8, 唔知你講咩, 係咪搭錯線? :L

1/1 元旦盃 - 補充

記得果日有個人比左一包紙包麥精比我.......不過我唔記得左佢個名...應該係 Kei or Fai....
雖然最後都無飲過.......但都多謝你先 ! :loveliness:

仲要讚下大長佬...幫我剪線.....除了, 波品 & 人品 好.. 大家都讚...仲好細心家 :loveliness:

1/4 - 病倒了

唔知係假期玩得盡得制...定係凍親的原故.....喉嚨好痛 + 發燒...
決定今日放假要响屋企休息........要快d 好番....
唔係聽日好難捱 :'(
醫生, 可唔可以唔比果d 膠藥丸我.....我好怕:Q

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-4 11:46 發表
休息多點......:(
免得多人傷心/擔心
我會家啦....而家就去訓覺 zzzzzzzzzzzzzzzzzz

多謝各位關心..我訓醒覺已經好番好多啦........:loveliness:

1/5 第一個裁判天

嘩...今日好開心呀....雖然岩岩病完...仲要由2點做到 11點...但係點知撞到好多人都係今日比賽喎...真係好熱鬧...一 d 都唔覺得孤獨...完左之後仲一大班人一才去食野..再講過....好 Happy ! :loveliness:

恭喜隻貓今日出線...要繼續努力邁進....我同 aa 都會支持你 !
Johnny 你好叻仔呀..今日打得好好呀....!!  就封你做我偶像 ( 只限今天 ) !! :kiss:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-6 07:28 發表
Thank you so much, 超額完成.,昨天真是好熱鬧  好開心
咁樣的環境比賽..心理壓力都會少 d..,加埋又多 fans......係唔同d......:loveliness:

1/6

哈哈...過埋今日既比賽...我終於可以開始去 book 羽毛球場打波啦....之前仲諗住要等到 2 月添.......

今日真係早出晚歸......晨早7點幾起身......到 夜晚12 點幾先返黎......好攰啦 ! 要收拾心情啦..聽日大把野做.......最衰星期五又請左假......:Q

哈哈...我們有個羽毛球的約會.......期待中...:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2008-1-8 10:14 發表
What a pity! I will not be able to join you guys!:'(
咁唯有下次囉......

1/9

今日放工約左班朋友去九公打羽毛球 .....感覺上呢排成日都係乒乓波..乒乓波....冷落左羽毛球...所以無論幾忙都要去打打波.......點知比我咁岩撞到一個中一的同學..係隔離場打波...咁岩都得既?? 仲交換埋電話...

經過個乒乓球室...係門口望入去...又見到好似係 B 先生...點解你成日都响果到o既??

唔小心將公司部 laptop 在地鐡月台, 從高處墮下...好在仲開到機..係咪即係無事家?:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-10 09:53 發表

我噚晚大約在妳見到B先生的時間都在九公喎...
唉 ,可惜, 早知去羽毛球場睇下啦..:o
(不過我企左一陣就走左喇)
你又去果到攪咩呀....睇 B 先生?? ;P

發新話題