發新話題

【防守王】狂飆版主

引用:
原帖由 小過童 於 2007-12-21 14:49 發表
我細細個就系鴨利洲長大:lol

可說是半個街彷,不過而家搬到九龍了
原來您本來係南區之友來呀?! 幸會!:handshake

想起舊舊的鴨脷洲大街, 特色係街尾有好受歡受o既海鮮大排檔; 但街中央好似經常有人打下齋, 街燈唔多同無乜漁泊岸時, 個街好暗下!:o

鴨脷洲西邨就成個舊社區咁; 東邨好新!

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-26 06:30 發表
今年聖誕, 都無出過去睇燈熄. 唯一見過最得意既, 就係佢啦!

嘩, 個燈飾提早應埋個鼠年喎, 可以放兩個多月唔使拆.:D

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-22 07:59 發表
太子警署對面食米線. 見到兩隻巨獸...........................
佢地咁樣衰:Q , 相信主人是狗痴一名!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-7 16:58 發表
同意,佢有食煙 ?
您見到佢有食煙咩?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-10 09:34 發表

你唔知我除左有個 "南區屎波王" 同埋 "南區符碌王" 外, 仲有個

"南區爛gag王"既花朵咩?!?!
守生好多個title!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-10 09:57 發表
我最近苦練 滴死 及 碰網
貓生, 相信您的控球技術, 把握來球, 對準網頂白布位置磨擦/拉衝過去, 鍛鍊會有成績(1局10個滴/碰網落對方枱)!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-11 08:55 發表
點解無人同佢爭嫁! (聽聞係無人同佢爭呢個number....)

其實呢個車牌係我一個醫生friend所擁有. 果日上佢車, 我一野就見到啦!! 真係羨慕死人啦!

http://f20.yahoofs.com/hkblog/ddB59sSFHxkaRoZndzPTtRu ...
守生, snoopy是什麼動物先? 您羨慕?!

發新話題