24 12
發新話題

沉睡中的太陽哥哥博一寫真篇^^

沉睡中的太陽哥哥博一寫真篇^^

知吳知點解呢幾日甘凍 ??哈哈^^
因為太陽哥哥呢排精神弱左身體差左...所以發出吳到足夠既熱力同能量 ...無以前甘猛威力...~
搞到吳夠energy對抗寒風姐姐 就算用兩面tenergy都無用 ...仲比寒風姐姐整到病左><''慘公囉~
所以呢幾日既天氣都會好凍
大家都要著多d衫小心身體呀!!!!!!!!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-12-21 11:46 發表
放多D啦
放左嫁...比太陽刪左

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-21 13:59 發表

要佢請食飯
我幫你影寫真喎.....係你請我食至岩xd

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-21 23:56 發表

掉番轉
當然...連呀豆睇到都笑

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-24 16:07 發表

你真係人細鬼大呀,
成日亂講野!
呢d點算係亂講野呢

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-26 23:58 發表

因為你講個d仲激....
又會囉...我講個d跟本就係真理^^
佢地講個d跟本就係事實...哈哈

我講既真理甘神秘....你知道既話甘吳好嫁啦
正如你比我影左甘多張相都吳知xd...係最後轉電話影先知xd

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-27 22:58 發表

下次唔可以瞓著
你記得先好呀...搵次專登約你出黎通宵你就死

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-12-28 01:47 發表

我先唔會理你地
比人屈機個時你無得吳理xd嘿`

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-12-30 00:10 發表
嘩! 詩小姐汝貢搞法, 我個揚揚..............................
揚揚姐係咩????
甘深澳既.....連我中文五星都吳明

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-16 00:01 發表
like this

睡王子"揚揚"配上美麗既構圖
正正正.....十級讚好

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-19 02:19 發表
快D叫 EE POST埋D相啦
好...up住一d先...比番條小小既生路太陽行....其餘d遲d post
龜~你post面紅個d呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-22 00:40 發表

話唔定周圍都係太陽既口水蹟

我個張影唔到佢個樣
姐係又要本大小姐出手

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-2-22 03:17 發表
牙龜姐姐,昨晚有冇同火人大叔唱帝女花呀??
我幫佢答你.....無呀

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-2-22 10:34 發表

仲黎?
太陽甘靚仔..怕咩多人識姐XD
好野要大家分享

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-22 19:51 發表

佢今次唱埋英文歌添

笑死我
普通話歌還好...起碼知佢唱咩
英文歌就.....咩都聽吳到.....可能無個字岩XD
個晚真係可以笑到瀨尿

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-22 22:36 發表

我冇所謂~個場就放左係度

睇你地想點嫁姐

仲有..我唔係姐姐
甘你係婆婆啦

引用:
原帖由 44_66 於 2010-2-22 23:27 發表

屎乜問許 , 汝叫會員甜姐姐去 , 許就冇得吾去
甘快出殺手簡

引用:
原帖由 儍峰 於 2010-2-23 17:39 發表

冇辦法,唔搵野做肯定瞓左,miss 嗮之後要做ge野

咁最後你有冇番church?
我幫佢答呀...佢訓到成隻豬甘無番到

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-2-23 16:06 發表

可唔可以放返D片係度?