發新話題

【兵工廠】乒工廠2009年度週年大會 吹水區

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:01 發表
又多左個啦!! 又一個幾有潛質的小朋友
唔係佢係邊個呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 天樂 於 2009-12-21 14:00 發表

天樂原來雙打咁勁架??
見笑啦; 我同邱仔抽中第一次夾,大家期間又開心又有交流,而且決賽對強勁既Kenny+經驗大師金SIR,
真係打至由地獄上天堂,好辛苦先打到決勝局
隊隊都半斤八兩 ... [/quote]
原來天樂同女仔夾,同男仔一樣甘夾,厲害啊

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 14:01 發表

叫佢來多D,下次我要搞掂神秘人
佢要揾食ga!! 間中私片局就ok...!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 13:54 發表

係呀!! 但小組我同我個"仔仔" win 咗佢地,但可惜我地四強出局,冇得同佢地打多次!!!
你地既進攻太強勁了,你同你個”仔仔”係咁車係咁車
原本仲諗住決賽可以打多場報牛,點知原來Kenny/金SIR組合真係好強
決賽變成次名對次名.

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 13:58 發表

你個仔係咪聰聰呀??
聰聰系佢果大仔.聰聰后面仲有一大堆細仔

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:00 發表

恭喜返佢先
我邊有咁勁..

回復 6# 的帖子

野田+天樂   王子與公主組合 只要穿情女裝便夠殺啦
唔洗打 都win氣勢  哈哈哈
不過說真的天樂正手進攻好穩,已夠殺1半,另一半只要野田大叫,,,,(dawr...)

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 14:02 發表

唔係佢係邊個呀??
妳少黎!妳一定唔識ga!! 我地叫佢做Harry Potter ga...!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:03 發表

佢要搵食ga!! 間中私片局就ok...!!!
叫佢來乒工廠搵食,你常日同佢搞個汽水球局

引用:
原帖由 邱仔 於 2009-12-21 14:04 發表
野田+天樂   王子與公主組合 只要穿情女裝便夠殺啦
唔洗打 都win氣勢  哈哈哈
不過說真的天樂正手進攻好穩,已夠殺1半,另一半只要野田大叫,,,,(dawr...)
你講得岩,
我一於用你呢個戰術,
win 梗!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-12-21 14:03 發表

你地既進攻太強勁了,你同你個”仔仔”係咁車係咁車
原本仲諗住決賽可以打多場報牛,點知原來Kenny/金SIR組合真係好強
決賽變成次名對次名.
仔仔食發球,再加上kenny冲到上身,冇法!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:04 發表

妳少黎!妳一定唔識ga!! 我地叫佢做Harry Potter ga...!!!
咁我知邊個啦!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:04 發表

佢都幾靚仔喎

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 14:07 發表

你講得岩,
我一於用你呢個戰術,
win 梗!
邱仔:你既抽擊都唔弱呀,加上你既穩防”盾牌戰術”,哈..今年你無食白果

野田:咁我地贏輸都嗌Draw啦!!
你嗌DRAW我嗌 Huh!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-12-21 14:07 發表

叫佢來乒工廠搵食,你常日同佢搞個汽水球局
佢係香港區揾食多GA......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-12-21 14:08 發表

咁我知邊個啦!
竟然!!!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-12-21 14:10 發表

咁我地贏輸都嗌Draw啦!!
你嗌DRAW我嗌 Huh!
見到你地,我未打先投降

引用:
原帖由 廠長 於 2009-12-21 14:08 發表

仔仔食發球,再加上kenny冲到上身,冇法!!!
Kenny真係好勁,我地都比佢沖到暈,加上金SIR生膠大板既補板,好惡打..
你地今天表現好好,仔仔真係好有潛質,小小年紀已經打得好穩,攻守自如,進攻路數好合理
他今天有你這個”爸爸”指點,一定收穫不少

恭喜各位得獎者

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-12-21 14:24 發表
恭喜各位得獎者
你又黎唔到,冇咗個大仔!!!

發新話題