發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 雪清風 於 2010-12-16 17:11 發表

say goodbye to FDK
骨night

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-16 16:12 發表

King少,近期我D股仔都唔生性,不過大市跌都冇乜辦法,所以早兩日我都買左隻熊仔(66061)做對沖!
弧生好博, 祝好運!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-16 20:38 發表

多謝King少,現在都算幾好肉,如果明天到22400-22300,可能會食左先!
弧生, 你淡果邊good水喇... ... 余覺得唔太淡安全d

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-20 13:00 發表

未食呀!!

弧生, 咁希望再有機會俾你散水; 尋日個市本身借d壞消息下插果段誇大, 加上一輪不同種的牛牛入屠房叫, 果一跌係為咗屠牛而跌... ...

另, 你指的位已算到位, 22500容許1%誤差就即係可以差225點, 差百點算係準喇 , 已算中; 之後急彈, 知佢d熊熊會好大discount, 要谷住氣咁散水.

註: 註冊人仕可以唔係sales來的. 做麥x奴的可以係做back office的; 做有幫的亦可以做其它部門職員的.

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-21 10:28 發表

多謝King少指導!!

今朝已經沽出隻熊仔,重有30%利潤,都算ok喇!!
弧生, 指導唔敢當, 你心中有數就真 . 咁情況都賺到, 勁! 你可以唔使做.

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-21 11:22 發表

King少,過獎喇,狗屎撞棍唧!!
咁撞棍好過撞板呀!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-12-23 13:08 發表
King少,呢輪有冇上世記?
弧生, 因吾沒雜用錢, 所以... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-13 10:28 發表

Oh, u know him so much!
嘩, 原來有兩條龍... ... 月光族0用錢 , 鼻用錢 , 輸己錢 ... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-13 19:18 發表

吾爾矛錢
去借褲

發新話題