發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-31 20:47 發表

King少,以奧查板型,黑E1重45g,红色43g,可能密度關係,

黑色感覺勁少少!之前劍中王08用黑色E1,破壞力無與倫比,但稍難控,

家陣用紅色就正晒!!
謝謝弧生報料, 想問埋有無其它膠表面都好似E1咁係磨砂面?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 13:28 發表

King少,近期係得塊紅roxon!!

黑roxon就平滑好多兼咬波,紅黑我可以唔睇,淨用手摸都分到顏色!!
弧生, 手摸都可以分辨到黑紅, 莫非盲俠座頭市?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 13:48 發表

King少,座頭市好似係靠聽喎!!
弧生, 話時話, E1觸球時的聲響都唔同d!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 14:09 發表

King少,係咪覺得有D金屬聲,好好聽呢!?
弧生, 好似係金屬聲, 總之'禿禿'聲, 唔知係咪與用水溶膠水有關... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 14:41 發表

占兄,攪到有D想食添!!
弧生, 腩骨香噴噴, 脆卜卜, 好難抵擋 ; 今日唔食, 聽日都要食!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 14:37 發表
King少, diy 塊成品拍玩吓囉 !
占生, 在下對工藝一般興趣!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 18:32 發表
各位大佬, King少 去左邊?
風生, 汝都失踪多時!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 18:53 發表

King少,聽日可能去食元朗最好味既豬扒飯!!
弧生, 係咪洋葱豬扒飯?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 19:07 發表

King少,唔係洋葱豬扒,係干煎架,但又香又嫩滑又有肉味,

一個星期食兩三次都重係覺得好好味,廿七皮連凍飲算好抵食,

但坐得唔係好舒服,同飯市難搵位!
弧生, 汝特別like熱熱氣嘢... ...

風生,

請你食

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 19:18 發表

yes, I like, when ?
近來活魚少咗, 或者漁夫辦年貨, 少出艇... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-1 19:22 發表

King少放心,唔會煎得好(火農)既!
弧生, 咁遲早要去嚐... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 19:29 發表
should after March!  But feideepking can go ?   He seems just blow water for me every time   He hurt me so much!
焱三月, 乒乓餐!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 20:42 發表
sleep先
骨nite

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 05:51 發表
老瓦响塊奧查度簽名已經唔合邏輯, 仲要坐地起價, 正一.............!  
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=2019
早角賣嘢o既有d已經急性發錢寒到不省人'樹', 不過大多人中毒大深... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 06:09 發表

搵銀至上 ! 發財至上 !   
占生, 你買的奧查價錢係咪2XX - 3XX?!

奧查
080 = 可能係成本價
180 = 較理想購買價
280 = 正常價
380 = 有d貴價
480 = 破壞社會秩序價

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-2 09:52 發表

咪係,德套貴極都係3xx,早角膠竞然可以5,6舊!!
D嘢貴, 唔多唔少係因為買家唔理價, 個個肯冷靜, 睇吓班早角貪錢怪死唔死?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 13:39 發表

咪係 ! 黐x線嘅 !  
或者生產早角貴膠o既單位已知道中招, 要搵人幫佢'賬災.'

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-3 21:10 發表

雪生,說真的,我之前打過一塊灌油LKT銀龍,性能比省狂3或NT50狂3有過之而無不及,

但之後再買過4,5塊銀龍,無論點揀選同好小心咁灌,都冇左果種神奇效果,

塊塊唔同性能既惡夢真係好驚,自此之後就改用德套 ...
弧生真係選膠專家 , 在下buy德套其中二原因, 德套兩舊多又較輕, 但而家好國套都要舊半... ...

發新話題