發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
今年唯一目標,TIBHAR既Grip-s!!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-2 23:44 發表

King少,果條蛋散明顯包庇炸X,佢為左炸X開個團購POST,跟住公然作商品介绍及買賣,但占兄post張新球具相就即刻删帖及扣分,

重要將其他乒乓球用品公司既帖子刪除(之前是置頂),形成整個乒乓球區得番 ...

似乎唔止閣下對果位版大不滿

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 23:42 發表
今年唯一目標,TIBHAR既Grip-s!!!
介紹

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 20:09 發表

King少,雪生,唔好笑我喇,呢次之前得塊LKT銀龍未用姐!!
弧生, '多貨'當然要開心笑喇!

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-1-19 20:19 發表

果邊可能要進行大革命!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 00:02 發表

介紹
TIBHAR既Grip-s(編號74-008)係撒姆索洛夫打赢馬龍,陳杞既秘密武器,官方重未有上市時間及性能介绍,

我從截圖及多方面推段後,肯定佢係用呢塊膠赢波!!

之前唔知佢果塊係未出既Grip-s,重以為佢用藍鲸添,因塊Grip-s係黑海綿黎架!!

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-1-19 23:49 發表

kelvin兄,你話係咪火都黎埋!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-20 00:13 發表

弧生, '多貨'當然要開心笑喇!
King少,但個荷包就黎枯乾至死!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-19 22:24 發表

King少,但個荷包就黎枯乾至死!!
弧生, 唔怕, 水係源源不絕的... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 06:18 發表

King少, 在下經驗, 用過E1之後, 其他膠就唔想用架嘞 !  
占生, 咁呢個又會令人中毒 ?!

不可一,  不可再 ... ...

各位盟友我的穩膽正手黑E1反手紅Roxon,黑E1好似真係快,明晚試真佢D

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 09:37 發表

冇咁多 ! 嗱 ! "清算"吓佢先 ! E + 有兩紅兩克(E1), 估計未使用住, 因為冇耐或新近開封嘅有一紅一克(E1), 仲有塊Roxon500(克)添 !
起我底咁話啦!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-20 09:58 發表

占生, 咁呢個又會令人中毒 ?!

不可一,  不可再 ... ...
King少,我地毒癮太深,冇得救架喇!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 11:10 發表

乜話 ?! 又係"穩膽", "正手", "黑E1"?! 你地玩晒啦 !  
黑E1重穩過當年翠河!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 10:52 發表
各位盟友我的穩膽正手黑E1反手紅Roxon,黑E1好似真係快,明晚試真佢D
米高兄,我冇老點喇,黑E1係咪TOPFIT先!?

邊個要黑Roxon,我要換紅色

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 12:20 發表
邊個要黑Roxon,我要換紅色
黑ROXON滯銷?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-20 08:36 發表

King少,我地毒癮太深,冇得救架喇!!
弧生, 係咪有黑色E1存貨?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 12:27 發表
嘩 ! 呢個場,早, 晚都咁旺喎 !   
占兄,比你攪旺左囉!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-20 12:34 發表

弧生, 係咪有黑色E1存貨?!
King少,梗係有,你有興趣??

發新話題