發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
占生, 前一兩日蒸咗黃腳立做早午合併餐, 因之前太夜買唔係活魚, 條黃腳立係雪魚, 味道無活魚咁正!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 17:46 發表

King少, 住南區d人鐘意食魚; 住北區d人鐘意食........咖哩 !
咁中區的鍾意食咖喱魚!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 20:12 發表

King少, thank a lot ! 咁樣唔使另開 post !
弧生塊Andro, 唔係太硬, 配上E1, 速度好快; 由於E1幾咬波, 因此幾好控制, 感覺猶勝奧查一籌. 好打 !
King少,我作番少少補充,塊Andro細動作時手感跟奧查幾近似,尤像純木板,

但當發力拉沖時力量稍稍比奧查大一點,而且會感到碳素既爽脆感,手感都算幾奇特!!

Welcome
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 04:32 發表
各位,
Pro Tour Grand Final
8 號晚上19:00 响 ittf tv 有得睇 !   
時間表:
http://www.ittf.com/Protour_new/pdf/2009GF/ScheduleGF.pdf
謝謝報料!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 08:09 發表
消氣降火!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8WCQiRizfNw
電結他 , 要有佢地

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 17:23 發表
弧生, 黐好塊Andro未 ?  
攪掂頂喇!!兩面Bright加埋178g,同用緊塊奧查一樣!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 13:50 發表
King 少, 有冇去過蓮塘間新球館呀 ?
首先謝謝管理員4哥把有關標題亮頂... ...

占生, 在下沒有去過果個館(左手張唔去咗果邊呀?!)!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-5 20:48 發表

方便小蝶搵呢個 post
咁謝謝, 當迷茫或迷糊時都可以看到!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-6 00:26 發表

郭小霖 ... 好野黎架

zHBsNpDLT_Q
4哥,呢首回敬番比你,可惜搵唔倒片,十幾廿歲時試過成個秋天都聽呢首歌!!(呢度有歌冇片)

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!p2 ... g-/article?mid=2488

謝謝陽光飲品及有秋意的歌!

Good Song.......

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-6 07:33 發表

睇黎.... 大家都差吾多年紀喎 .... 呵呵呵
20歲 + n個月!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-5 11:59 發表

電結他 , 要有佢地dlPjxz4LGak
小弟以前也是聽Dire Strait & Eric Clapton
現在偶然聽聽

引用:
原帖由 pingpong 於 2010-1-6 08:07 發表

小弟以前也是聽Dire Strait & Eric Clapton
現在偶然聽聽
Dire Strait

回復 1# 的帖子

可否改動此標题其中一個字,
因為我們在吹有關或無關乒乓的話题,
所以----緣聚網上'吹'乒乓

回復 83,84# 的帖子

King少,4哥,我係40歲 + n個月!!

發新話題