發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 02:33 發表

我諗要問問,佢寫得6塊,最多包郵
邊個賣家同邊度睇剩餘塊數呀??

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 02:38 發表
http://item.taobao.com/auction/i ... e408.jhtml?cm_cat=0

190人仔,在廣洲,存貨25件,又有實物睇
睇倒,睇倒!!THX

引死人的價錢

咁你D ROXON都係?淘寶買架!?

一DD啦,通常去yahoo同靚女高手訂,$220

但500有紅冇黑

嘩!竟然識倒靚女高手潻!有冇打過友誼波先?

佢同開甲乙組玩,佢都有叫過我,但暫夠未班,再進步D先啦

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 02:54 發表
但500有紅冇黑
500有紅冇黑,正合占兄心意!

弧兄訓先!明天諗掂我去代購

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 03:03 發表
佢同開甲乙組玩,佢都有叫過我,但暫夠未班,再進步D先啦
有前冇後,打死把就!!越級挑戰容易提高技術喎!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 03:17 發表
弧兄訓先!明天諗掂我去代購
咁明天我先聯絡占兄,有數量後就通知你,麻煩晒,THX!!
我都訓喇!886

占兄這個185不包郵 30人仔順豐,我問弧兄就去馬
http://item.taobao.com/auction/i ... ae40.jhtml?cm_cat=0

我同講到rmb185一塊,但roxon要rmb220冇得減

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 11:35 發表

Michael, 呢個包裝十足十係在下上次買嘅一樣 !
冇max了,可能俾人掃晒

占兄拍了,明天貨到弧兄府上,共7塊,我只要多塊黑E1,反手都係roxon

1325/7x1.135=hkd$215一塊

呢次飽飽喇!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-18 07:41 發表
King 少, 呢個價錢, 好過玩 j.o. 喎 !  
弧生, 如果有得試打就為之very good喇!

發新話題