發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 占jim 於 2009-12-31 19:59 發表
Hello !  各位好 !  新年快樂 !  事事如意 !
咦 !  洛賓2  ?  爭枱爭教練盟友 ?  
占兄,你吹雞話過黎,我撐硬你既!!

King少,幾時得閒又入過黎,打波兼食特式野??

洛生,家陣重有冇逢星期日上世記??

引用:
原帖由 洛賓2 於 2010-1-1 22:57 發表
冇上世記兩三個月La
去左第二度嗎??

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-2 20:33 發表
michaelwwk=Houdini~~
米高兄,點解唔用番Houdini個名既??唔通著草?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-2 10:22 發表

嘩, 小鮑乜到想會搬去'綜合... ...', 一放入去就石沉大海, 搵阿水去搵... ...
King少,果條蛋散明顯包庇炸X,佢為左炸X開個團購POST,跟住公然作商品介绍及買賣,但占兄post張新球具相就即刻删帖及扣分,

重要將其他乒乓球用品公司既帖子刪除(之前是置頂),形成整個乒乓球區得番炸X一個購物渠道,

本來你有你地搵食,我有我地吹水,大可相安無事。但呢條友越做越過份,炸X只是粗略簡介幾塊膠皮同底板,

即刻幫佢入精華同長期置頂,塑造佢成一個專家形象;反而威記兄果篇非常實用既除膠水,剪貼套膠篇,

同埋winson仔既補救球拍篇就不知去向,此舉實非乒乓愛好者之福,而且當我地發出抗議聲音,便立刻將我地

"唔玩爭枱爭教練"帖子移走,大有非我族類冇得玩之感,最痛心一件事情,就是今朝占jim兄在發出抗爭的怒吼後,

使用多年的賬户已壯烈犧牲,就被呢條賤精刪除左喇! 相信在香X討論區既乒乓球版第一句,快將可寫上:

"順我者昌,逆我則亡"八個大字!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-3 00:13 發表

弧生, 之前在下都有個帖一出場就搬咗去大西洋, 不過覺得事小; 頭先你講果d好嚴重... ...
King少,我之前淨係蒲果個乒乓球區,所以有少少唔同及改動都好難瞞得過我耳目!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 07:05 發表

弧生,
閣下見義勇為, 在下既感激, 更感動 !
(已收到pm)
占兄,毋須言謝,你連發言都被禁止 ,我當然要代好友出句聲喇!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 07:36 發表
各位, 睇吓弧生塊掉埋一邊幾乎發咗"毛"嘅靚板 !
http://www.andro-tt.com/en/hoelzer/scc-carbon-off.php
Super core cell carbon.
好嘢黎架 !
占兄,昨日一試,深感底板同套膠既配合,著實有奇妙之處!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-3 11:51 發表
cannot type chinese
講英文??你係michael定係 michael jackson?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 20:12 發表

King少, thank a lot ! 咁樣唔使另開 post !
弧生塊Andro, 唔係太硬, 配上E1, 速度好快; 由於E1幾咬波, 因此幾好控制, 感覺猶勝奧查一籌. 好打 !
King少,我作番少少補充,塊Andro細動作時手感跟奧查幾近似,尤像純木板,

但當發力拉沖時力量稍稍比奧查大一點,而且會感到碳素既爽脆感,手感都算幾奇特!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 17:23 發表
弧生, 黐好塊Andro未 ?  
攪掂頂喇!!兩面Bright加埋178g,同用緊塊奧查一樣!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-6 00:26 發表

郭小霖 ... 好野黎架

zHBsNpDLT_Q
4哥,呢首回敬番比你,可惜搵唔倒片,十幾廿歲時試過成個秋天都聽呢首歌!!(呢度有歌冇片)

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!p2 ... g-/article?mid=2488

回復 83,84# 的帖子

King少,4哥,我係40歲 + n個月!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-6 18:49 發表
呢首好唔好聽 ?
http://www.youtube.com/watch?v=utWPKM5sLgg
好聽!!好聽!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-6 18:57 發表
飛碟哥, 吾踩場
Hello!!雪生!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-6 19:15 發表
King少, 在下以為"火觸"添 !  
http://www.youtube.com/watch?v=Z92NC1Wz94Q
燒烤+煎!!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-10 12:03 發表
再提大家:
今日 ittv  直播 14:00  女, 男  semi
                          20:30  女, 男  final
占兄,收到!!THX

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-10 22:29 發表
占生中單頭!
馬龍win4:2
平手打,郭炎最多賠1.85,中單要蝕水!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-11 11:42 發表
i buy the Nittaku Narucross GS (Hard)

after, i will try try in this week
米高兄:幾錢呀?

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-12 14:56 發表

占生, 照計早角會谷直板許做世界前五, 狂出佢, 無win都有q... ...
11分盡頭喇, 世界級人馬創o既, 算世界紀錄喇... ...
記得幾年前,娜姐輸過11:0,對手好似姜華珺或曹臻!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-14 15:38 發表
還有盟友們小心Tibhar的膠皮,品質監控很差,時好時差,我冇信心再買了

專心用Roxon己夠,平靚正
米高兄,多謝你既試打報告,但3xx會不會物非所值呢??打反手的話同RUTIS背面marco比較又如何?!

乜你又買左ROXON呀?!红定黑?性能有分別架喎!!

發新話題