發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

緣聚網上話(吹)乒乓

歡迎歡迎!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-12-31 13:21 發表
歡迎!你老友嚟GA????
Sure!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-1 19:08 發表

占兄,你吹雞話過黎,我撐硬你既!!

King少,幾時得閒又入過黎,打波兼食特式野??

洛生,家陣重有冇逢星期日上世記??
弧生, 時間許可的話, 在下定必過嚟!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-2 04:35 發表
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的主題被 小鮑 執行 合併 操作。

發表時間: 2009-11-21 10:36 AM
所在論壇: 乒乓球

合併後的主題: 綜合聊天室 (新 ...
嘩, 小鮑乜到想會搬去'綜合... ...', 一放入去就石沉大海, 搵阿水去搵... ...

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-2 17:03 發表
michaelwwk=Houdini~~
Michael生, 歡迎光臨!

著草?! 佢買TT用品咩?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-2 20:14 發表

King少,果條蛋散明顯包庇炸X,佢為左炸X開個團購POST,跟住公然作商品介绍及買賣,但占兄post張新球具相就即刻删帖及扣分,

重要將其他乒乓球用品公司既帖子刪除(之前是置頂),形成整個乒乓球區得番 ...
弧生, 之前在下都有個帖一出場就搬咗去大西洋, 不過覺得事小; 頭先你講果d好嚴重... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 03:05 發表
各位盟友網友好 !
在下係受到小女影響, 學佢上網上論壇玩埋一份, 估唔到因而認識到各位, 在下深感榮幸, 亦可謂緣之所致.
嗰邊果個版主小鮑, 思維邏輯幼稚, 唔理點好, 鬧完佢仆街之後, 在下消咗氣, 泄& ...
占生, 言重; hkd其它區都尚算自由, 主要謝絕粗言穢語... ... 收爐波?  件事汝而家都收咗火!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 05:35 發表
King 少,
未知可否將主題改為"緣聚網上 乒乓為髓" ?
占生, 如果"緣聚網上 乒乓為髓"以抒發'有d乒乓嘢'為主應該無乜嘢o既, 但用到'髓'字係好似好精華咁唧... ...可在在下此帖#1按'編輯'更標題名, 謝!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 08:26 發表

King少, 咁呀 ! 要前四個字得唔得呢 ?
占生, 一係'緣聚網上乒乓'la!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-3 07:59 發表

占兄,昨日一試,深感底板同套膠既配合,著實有奇妙之處!!
弧生, 呢個有carbon, 會否太彈呢?!

長城可見ncc.
占生, 別客氣!

占生, 前一兩日蒸咗黃腳立做早午合併餐, 因之前太夜買唔係活魚, 條黃腳立係雪魚, 味道無活魚咁正!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-3 17:46 發表

King少, 住南區d人鐘意食魚; 住北區d人鐘意食........咖哩 !
咁中區的鍾意食咖喱魚!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 04:32 發表
各位,
Pro Tour Grand Final
8 號晚上19:00 响 ittf tv 有得睇 !   
時間表:
http://www.ittf.com/Protour_new/pdf/2009GF/ScheduleGF.pdf
謝謝報料!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 08:09 發表
消氣降火!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8WCQiRizfNw
電結他 , 要有佢地

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-5 13:50 發表
King 少, 有冇去過蓮塘間新球館呀 ?
首先謝謝管理員4哥把有關標題亮頂... ...

占生, 在下沒有去過果個館(左手張唔去咗果邊呀?!)!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-5 20:48 發表

方便小蝶搵呢個 post
咁謝謝, 當迷茫或迷糊時都可以看到!

謝謝陽光飲品及有秋意的歌!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-1-6 07:33 發表

睇黎.... 大家都差吾多年紀喎 .... 呵呵呵
20歲 + n個月!

發新話題