發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-23 11:01 發表

E1仲有貨咩 , 照計所剩無數唧(因為尚有多種中, 日, 歐膠; 每款都應該唔會太多儲倉)?!
紅色我真係有貨喎!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-23 16:40 發表

都可以叫年年有餘!
咁又好過乜膠都冇!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-24 01:04 發表
King少
雪生,咁夜重唔訓!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-24 01:18 發表

I miss u
感動!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-24 01:39 發表

Then pay me dinner when I am back
似乎好掛住香港D野食喎!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-24 10:42 發表
Attn:弧生, 又係百潔布海綿.............敢唔敢試呀 ?!  

http://www.ttshop.cn/product.asp?id=2030
占兄,難聽D講句,我D錢留黎執藥都唔比佢!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-24 10:50 發表

King少,
http://item.taobao.com/auction/i ... 699e780421dfd38.htm
多張賣旗咁既國套貼紙,就賣貴幾舊,真係好過去搶!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-24 16:45 發表

早角仲有人好似十幾年前o既HK人咁, 以為'平嘢無好, 貴嘢一定好', 所以更索性標高價, 硬係話成本貴; 實情係: 平貴都未必好, 舊出產可能比較有良心d, 好d!
Yes!! 相對而言,好似E1呢D膠就變得平靚正!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-24 16:54 發表

弧生, 有無一隻膠有E1咁天然, 狂飇咁耐用, 霸氣咁咬波, JO gold咁輕, 又經濟實惠o既呢?!
King少,你好似講緊我好耐之前果塊灌油銀龍喎!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-24 17:05 發表

弧生, 想問銀龍係咩Palio架?!
LKT!!!但品控差過紅大孖!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-24 23:54 發表
各位小弟入了Xiom Vega 黑V,力量形,但是白海绵
米高兄,個面係咪粘粘地架?咁好唔好打呢?

白海绵.........係咪蛋糕海绵?

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-25 02:50 發表
弧兄,我又玩檜橫板了,入了一塊speed70和Tibhar H-1-9,黑V未到手,估計週末上去H-1-9度,反手Bright soft

我星期日上世貿就清楚了
米高兄,我有冇眼花!!.........檜橫板???

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-25 02:50 發表
弧兄,我又玩檜橫板了,入了一塊speed70和Tibhar H-1-9,黑V未到手,估計週末上去H-1-9度,反手Bright soft

我星期日上世貿就清楚了
黑色Bright soft似乎太軟,如果係紅色就還好!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-25 03:01 發表
正手黑V爆小羊
一買新架生,小羊又要爆!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-25 10:46 發表

E + 得King少, 弧生, Michael同在下, 包唔起場添 !  
占兄,剩低張枱我地照比錢照包,剩低個教練轉做場務斟茶遞水!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-25 11:12 發表

睇咗五次"阿X達" !  
占兄,007王加倒長,007娘子危機再加結婚戒子三集 乘以5......!!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-25 19:26 發表
呢 ! 上次攪"黎呢度吹水", 個靚女叫在下簽個字跟住俾五舊水cash在下, 即係變相減價 !  咁都有架 ! 知照 !  
有靚女又有五舊水cash,咁似D天仙局既!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-25 19:43 發表

呢 ! E + 在下手機月費$35.00 !   
占兄,有幾多分鐘,要簽幾耐约?

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-25 19:52 發表

850 分鐘 ! 自動續約 ! 免隧道費 ! 送埋飛線添 !  
又真係幾抵玩!

引用:
原帖由 洛賓2 於 2010-2-25 20:16 發表
幾時包場呀, 我又想參加呀!
如果搵個星期六得唔得?

發新話題