發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-3-16 01:34 發表
弧兄,小弟先睡了
早抖!早抖!

雪生,今日有幸一睹閣下球技,果然名不虛傳,拜服!拜服!

King少,雪生,Benny哥,希望D豬扒冇令你地失望啦!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-3-28 07:53 發表
各位好 ! 在下啱啱"放完草"返黎嘞 !................又吹過 !   
占兄,放完草啦!! 多謝你陪我飲茶呀!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-3-28 23:04 發表

好寫意啊
邊係寫意丫,失業當悠長假期唧!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-3-29 08:11 發表

弧生, 多謝請飲茶就真 !  
占兄,別客氣!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-3-29 08:22 發表
睇唔到ittv, 睇住呢度先喇 !!!   
http://www.pingpang.info/ReadNews.asp?NewsID=23734
占兄好介紹!THX

各位午安!!

呢幾日又病發,今日先叫好D!!

King少,雪生,點解呢個Topic會昇天既??

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-8 23:56 發表
可能中了飛碟精病毒, 從三月癲約會日起至今, 身體依然不適
重勁過豬流感?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-9 00:01 發表

pain over 2 weeks ah
有冇睇醫生?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-9 00:08 發表

汝市佛行

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-20 23:44 發表
去了那兒  吾欲發奮, 一消悶氣, 努力無用, 決意隨風
雪生,King少,我呢輪病况反覆及買左隻股仔停左牌,心情有D忐忑不安,所以少左上黎!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:21 發表

仲未好  Then take care! 買股要有平常心, 開心D啦!
個病都叫好番D,但距離好番尚遠,多謝雪生關心!!

家陣焗住炒股為生,心情難免比有工開時緊張左少少!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:43 發表
買股不一定Win, Becareful.  For me, lost more than win since 衰心急
買股當然冇贏梗啦,但托賴我總算叫做贏多輸少既!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 00:52 發表

貢要老點下小弟了!
老點??

雪生,咁你有冇睇下D講投資既書咁呢?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 01:00 發表

有, 但少!
咁有冇睇過德國股神(已故)科斯托蘭尼既書?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-4-21 01:10 發表

no wow
安德烈•科斯托蘭尼 在港有出版的繁體書有三本,分別為:一個投機者的告白、金錢遊戲同埋證券心理學。

如果想投資股票,呢3本可以話係必讀佳品,而我既投資理念亦有一半由此而來,當明白及實踐倒當中知識時,

雖未至必勝,但亦難以一敗塗地!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-6-4 17:38 發表
King 少, 近況如何 ?  
占兄,六四先蒲頭?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-4 23:59 發表
隻手肘仲好肥腫, 其他就散咗d. 無力, 屈唔到90度之內... ... 週末有時物理治療
King少,咁醫生有冇話過幾耐先打得波?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-6-5 00:07 發表

弧生, 唔敢問呢個問題, 就算右手用得都用左手打吓先!
King少,乜你左手都打倒波架? 巧厲害!!

發新話題
最近訪問的版塊