發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
嘩!竟然識倒靚女高手潻!有冇打過友誼波先?

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 02:54 發表
但500有紅冇黑
500有紅冇黑,正合占兄心意!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 03:03 發表
佢同開甲乙組玩,佢都有叫過我,但暫夠未班,再進步D先啦
有前冇後,打死把就!!越級挑戰容易提高技術喎!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-17 03:17 發表
弧兄訓先!明天諗掂我去代購
咁明天我先聯絡占兄,有數量後就通知你,麻煩晒,THX!!
我都訓喇!886

呢次飽飽喇!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-18 20:56 發表

占生, 你果塊好似無試到... ... 諗得餐飽
King少,咁既價錢唔駛諗喇,快D加入"搶購E1大聯盟喇"!!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-19 11:32 發表
派件中,醒呀,老弧
心急等待中!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-19 11:44 發表

咁快 ?
網上追查派貨中,食飯唔敢去得遠!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-19 13:37 發表

落樓下食喇 !  
落樓下食完豬扒飯喇!!
之前同你食過果度呢,豬扒飯D豬扒用料正過早餐果D架!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-19 13:52 發表

坦白講, 在下最鐘意食隻乸煎果d, 有洋蔥+番茄 ! 夠"冧"夠厚 !
咁正?!幾時比我去府上黐餐先?!

占兄,有冇試過元朗陸記絕代雙豬钣??冇的話下次同你去試試!!

剛打去順豐問佢件貨點,話送緊但又話唔會咁早到,

我話我不如自取喇,佢又話出左車,兼夾送上門要收多廿蚊喎!!!

各位,攪掂晒喇!!個司機開車前比電話我,我截左佢自已去拎,

順利入手,全部正貨!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-19 17:53 發表

工作位置部PC最少要星期四午間先整返, 見到有其它pc睇論壇(handheld p又load餐飽... ...), 而家乜都遲喇!
King少,唔使咁灰既,夾埋買容易,要交比你艱難嘛!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-19 19:40 發表
皆大歡喜,弧生慢用
米高兄唔該晒!!今年除左黑ROXON及TIBHAR既Grip-s(未出)外,基本上唔駛再買膠囉!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-19 23:27 發表

飛sir, 起碼廿張
King少,雪生,唔好笑我喇,呢次之前得塊LKT銀龍未用姐!!

今年唯一目標,TIBHAR既Grip-s!!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 00:02 發表

介紹
TIBHAR既Grip-s(編號74-008)係撒姆索洛夫打赢馬龍,陳杞既秘密武器,官方重未有上市時間及性能介绍,

我從截圖及多方面推段後,肯定佢係用呢塊膠赢波!!

之前唔知佢果塊係未出既Grip-s,重以為佢用藍鲸添,因塊Grip-s係黑海綿黎架!!

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-1-19 23:49 發表

似乎唔止閣下對果位版大不滿
kelvin兄,你話係咪火都黎埋!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-20 00:13 發表

弧生, '多貨'當然要開心笑喇!
King少,但個荷包就黎枯乾至死!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 09:37 發表

冇咁多 ! 嗱 ! "清算"吓佢先 ! E + 有兩紅兩克(E1), 估計未使用住, 因為冇耐或新近開封嘅有一紅一克(E1), 仲有塊Roxon500(克)添 !
起我底咁話啦!!

發新話題