發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-20 09:07 發表

King少,梗係有,你有興趣??
YES!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 09:08 發表

想趁低吸納,king少
MIC, E句而家多數叫'訓低吸納'... ...

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 09:12 發表

3舊水
之前好似唔係呢個價O架 ?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-20 09:14 發表

你入黎拎呀?!
可否 以 $4.2 ( 在下付 ) 郵寄 ?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-20 10:10 發表

I 俾 King少玩殘 ,long long time
點解會相反方向?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 10:52 發表
King 少, 點交收呀 ?
占生, 週五夜旺角(最好旺角喇)/荃灣交收得唔得呢?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-20 13:04 發表

King少,不如你PM個電話號碼比我喇!!
0852........ 已pm, 弧生!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-1-20 13:29 發表
king少好急咁喎!
去了交水費, 唔急!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 13:55 發表

攪唔攪得掂呀 ?
Okay

引用:
原帖由 希望 於 2010-1-20 19:59 發表

弧兄
汝係TT?! 你好!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-20 16:20 發表

King少, 記得要攞塊"伊溫"出黎攤兩日, 再用水溶膠水.....係"水溶膠水"呀(搽一沉) ! 塊板就用有機膠水(搽兩沉)都得 !  
弧生, 在下無買水溶, 影響大唔大呢?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-21 02:54 發表

King少, 用"水溶"呀 ! 冇咪同d波友借黎用囉 !
占生, 你有機定無定機先?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-21 08:02 發表

22/01 睇ittv 直播啱晒你地喇 !
http://www.ittf.com/Protour_new/pdf/2010SVN/ScheduleSVN.pdf
占生, 好多時段都好似由夜晚八點開始?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-21 08:24 發表

King少, GMT + 8 =香港時間 !
占生, 謝謝! 想講早角'龍記'買板o既話在下真係唔敢, 膠水可以諗諗; 造傢俬木工就差唔多成半夕陽工業, 就算可以整到好fit的魚尾木筍都無沒特別作為(因太較花時間及耐用, 有排先'返單')... ... 乒乓底拍成本平, 木工模倣個款造唔難, 利錢又吸引, 提供咗木工新o既'出路'; 乜都當係賺錢機會早角'做硬'!

某月某日見到'世記'有個客塊板好似國乒網見到郝帥用o既底板, 佢話塊板係佢係角內搵人訂造o既; 唔理佢倣唔倣到真正效果, 點都係危險!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-21 14:27 發表

King少, 進口嘢肯定唔會去龍記買架喇 ! 早角嘢可能會平d或多d揀, 弧生嘅劍中王同超能都係响龍記買嘅 ! 水溶膠水就冇乜選擇, 淨得bty, nittaku, 就到海夫同大維 ! 據說水溶膠水開蓋後 ...
謝謝占生膠水資料提供!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-22 07:41 發表
HiHi
骨摩玲!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-22 08:53 發表

星期日可以試膠嘞 !  
占生, 弧生送贈水溶膠水, 但在下未搞(家中主pc壞咗, 另 多雜務要做), 多年無用風, 霎時話用, 買咗先搞.. ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-22 12:23 發表

在下用Donic 37ml, 搽一沉, 45分鐘乾透唔使用風筒吹(冇起粒) ! 不過好貴 !
占生, 汝認為拎去市政公廁吹勻膠水得唔得呢?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-22 12:41 發表

Good idea ! 好過用熱風吹啩 !
占生, 乜唔係不嬲都應用電風筒凍風吹勻水溶膠水咩?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-22 12:51 發表

Sorry ! No idea ! 在下唔知道亦冇試過 !  
咁唯有等有關功序得到確認先動工喇!

發新話題