發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-22 17:09 發表

King少,其實自然風乾同用風筒熱風吹乾都可以,不過前者需時較耐 及較易起粒粒咁解姐,

我自已會用風筒熱風吹乾,覺得效果較好!!(此招乃X園Paul少教架!)
謝謝弧生, 唯有買個風筒試試!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-24 05:53 發表

攪唔掂咪搵張小姐幫手囉 ! 順便試埋打囉 !  
占生, 尋日係黑夜之中整咗弧生果送贈的水溶膠水做treatment, 而放咗係透明儲物箱仔裡面.... ... 唔知放七七四十九日 會點呢?!~

引用:
原帖由 雲遊四海 於 2010-1-24 09:27 發表

King少仲有打波既咩
雲生, 睇波(一陣毛腺有得睇), 打波都有... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-24 09:38 發表

毛腺 when    TT or football ?    U play tt
巧似一陣三點幾... ... I play pp/tt, pp/tt play me!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-24 09:46 發表

where to play tt ?
尋日!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-24 09:49 發表

oh, u play me
某呀!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 11:58 發表
King少, 攪掂未呀 ?  
占生, 而家塊膠藏咗喺儲物箱未夠48小時!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 12:24 發表
King少, 咪住先 ! 係將塊膠從袋攞出黎, 攤响度接觸空氣48 hrs 喎 !
占生, 咁可能會俾嘢咬!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 12:31 發表

屋企有養貓, 狗, 錠有老鼠呀 ?  
無, 得幾隻壁虎, 幾隻曱甴唧!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-21 08:02 發表

22/01 睇ittv 直播啱晒你地喇 !
http://www.ittf.com/Protour_new/pdf/2010SVN/ScheduleSVN.pdf
占生, 想問呢個係咪一個韓國人win咗呢?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 13:33 發表

King少, 係呀 ! S S Lee ! 好似話係第一個由Qualification 打到正賽第一喎 !
佢個外貌都個姓名拼音都好似係本地人!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 13:41 發表

靚仔過許昕 ! 十九歲 !  
咁佢可能屬馬, 難興唔耐!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-25 14:36 發表

What mean "難興唔耐" ?  
蔡X華咁, 一... ... 唔... ...

補充: 許昕雖然係1990, 但係佢係蛇尾, 唔係馬; 無事!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-26 05:18 發表
老深邊間球館d教練會咁教閣下打波呢 ?  

http://www.youtube.com/watch?v=0zrJtIM2XRA&feature=fvst
有排排枱, 側面無圍板, 個氣氛咁好, 老深應該無咁!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-26 09:04 發表

Find King少 教
That's 風神 found.

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-1-26 09:11 發表

When teach me ball
E句嘢應該喎講!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-1-26 13:46 發表
King少,塊E1重未試打牙?!
弧生, 未... ... 仲養緊佢

E1現已培養成膠!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-27 10:35 發表

在下塊E1(紅), 正在吸取日月精華 !  
日月精華包括: 蚊針, 壁虎爬及曱甴咬... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-1-28 10:13 發表
King少, 上咗板未 ?  
占生, 上咗, 無想像中咁彈!

發新話題