發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 feideepking 於 2010-1-31 23:20 發表

弧生, 係咪計剪咗出嚟貼之後?!
King少,係呀!!
ps.以暫時數據,黑色E1比紅色略重!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 00:01 發表

弧生, 原來黑重過紅E1少少, 不過在下都覺得算輕喇!
King少,以奧查板型,黑E1重45g,红色43g,可能密度關係,

黑色感覺勁少少!之前劍中王08用黑色E1,破壞力無與倫比,但稍難控,

家陣用紅色就正晒!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 14:10 發表

謝謝弧生報料, 想問埋有無其它膠表面都好似E1咁係磨砂面?!
King少,近期係得塊紅roxon!!

黑roxon就平滑好多兼咬波,紅黑我可以唔睇,淨用手摸都分到顏色!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 17:08 發表

弧生, 手摸都可以分辨到黑紅, 莫非盲俠座頭市?!
King少,座頭市好似係靠聽喎!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 17:26 發表

弧生, 話時話, E1觸球時的聲響都唔同d!
King少,係咪覺得有D金屬聲,好好聽呢!?

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 17:48 發表

弧生, 好似係金屬聲, 總之'禿禿'聲, 唔知係咪與用水溶膠水有關... ...
King少,用水溶膠水唔傷海綿,塊膠既性能應該原汁原味!!

咁家陣覺得好唔好打呢?我地就覺得越用越好喇!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:04 發表

King少, 無論用有機或水溶, 都係咁响 ! 黐响七夾檜同黐响奧查度都係咁响嘅 !  
占兄,返到屋企喇,聯X D燒肉家陣幾錢斤?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:09 發表

弧生, 腩骨$96,00, 肉就唔知嘞 ! 在下買咗四十蚊肉 !  
占兄,攪到有D想食添!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:14 發表

弧生, 燒肉飯廿四蚊碟, 試吓囉 ! 好多肉架 !  
占兄,今日暴食左咁多野,再食燒肉飯有D頂唔緊喎!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:29 發表

弧生, 在下E + 仲好飽 !  
占兄,主兇係件亞姐多士!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:45 發表

呢件多士, 直頭厚過兩片方飽 !
同三塊奥查+E1有得揮!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:50 發表
下次再去食, 在下會買樽 Marmarlade (橙皮占) 去 !   
占兄,係咪因為鍾意食橙皮占,所以改呢個網名?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 18:59 發表

弧生, 唔係 ! 請参考:
http://www.yasaka.se/

Dynamix
重硬過食左藍哥仔!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 19:10 發表

所以, 打狂飆唔搽膠水都掂 !  
唔係呀,塊板個主人話搽左4浸膠水架!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-1 19:18 發表

係咩 ?! 佢以前話唔使成日搽膠水架喎 ! 不過冇講幾耐至要搽一次 !
咁我又冇問佢今日有冇搽既!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 22:04 發表

弧生, 腩骨香噴噴, 脆卜卜, 好難抵擋 ; 今日唔食, 聽日都要食!
King少,聽日可能去食元朗最好味既豬扒飯!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 22:27 發表

弧生, 係咪洋葱豬扒飯?!
King少,唔係洋葱豬扒,係干煎架,但又香又嫩滑又有肉味,

一個星期食兩三次都重係覺得好好味,廿七皮連凍飲算好抵食,

但坐得唔係好舒服,同飯市難搵位!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-1 22:41 發表

弧生, 汝特別like熱熱氣嘢... ...
King少放心,唔會煎得好(火農)既!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 22:43 發表

弧鬆, 貢找日請吾吃, 好嗎
雪生似乎比我講到流口水喎!

回復 530,531# 的帖子

咁拉隊入黎打波食豬扒飯囉!

發新話題