發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 22:59 發表
should after March!  But feideepking can go ?   He seems just blow water for me every time   He hurt me so much!
咦.......雪生住邊區架?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 23:04 發表

葵精
好近姐!!你幾時入黎咪幾時同你去食囉,但豬扒飯逢星期一休息同埋冇夜市,

所以搵食要知時間!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 23:14 發表

多謝先 , March one Sat , I  may find you happy
係就先打波後食飯喇!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-1 23:24 發表

sure
好!攪番個"豬扒大聯盟"先!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 09:28 發表

弧生, 閣下請食豬排, 在下俾塊奧查你簽個名落去制唔制 ???????
占兄,老瓦簽個名可以賣貴1倍,我簽個名會賣平1半架喎!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-2 09:30 發表

早角賣嘢o既有d已經急性發錢寒到不省人'樹', 不過大多人中毒大深... ...
咪係,德套貴極都係3xx,早角膠竞然可以5,6舊!!

全體大哥去晒食飯?

冇人在線吹水架!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 13:52 發表

响度 ! 啱啱吃飽 !  
去食嫩雞米線?1

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-2 14:03 發表
所謂國套RMB430 x 1.14 =HK$490, 如果响香港買仲要六舊以上, 懇請各位用埋在下果份, 感激不盡 !   
兩塊EI有找!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-3 13:02 發表
"打底"釋疑 !  
http://www.pingpang.info/bbs/dispbbs.asp?boardid=2&ID=213455
我自已攪灌油好過!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-4 00:20 發表

幫我攪埋, thx
雪生,說真的,我之前打過一塊灌油LKT銀龍,性能比省狂3或NT50狂3有過之而無不及,

但之後再買過4,5塊銀龍,無論點揀選同好小心咁灌,都冇左果種神奇效果,

塊塊唔同性能既惡夢真係好驚,自此之後就改用德套,家陣已經好怕甚麼灌油灌膠打底喇!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-4 01:28 發表

弧生真係選膠專家 , 在下buy德套其中二原因, 德套兩舊多又較輕, 但而家好國套都要舊半... ...
King少,咪係!價錢越黎越接近,梗係買D質素有保証架喇!

各位,剛剛去番香X討論區,見倒足,籃,排,兵,羽,網幾樣熱門球類既版塊,

第一頁底部既帖子回覆時間,一般都在一日內,

而X鲍主持的乒乓球區底部既帖子回覆時間,竟然在6日前!!

真有點替他擔心因經營不善而執笠,想話攪死其他人唯我獨尊,

倒頭來咪坐井觀天等渴死!!

占兄,尋晚可能食左藥"岸九九",唔記得買左3場"超勝"p,

臨開跑前買多一次喎............!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-4 14:09 發表

唔沉, 昏睡百年, 國民漸已醒... ...  
係咪葉振棠唱?

feideepking原唱,葉振棠翻唱??

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-4 22:23 發表

係就好喇, 徐係大概咁樣果個... ...
係徐大俠既大俠訓完覺!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-4 23:54 發表

弧兄, 請remind me 三月癲
雪生,冇問題!!不過家陣待業中 ,到時若有工作的話,日期可能要就就!

King少,塊E1使用情况有冇進展?

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-6 16:32 發表
咦 ! King少唔做版主嗱 ?!   
占兄,呢度好似一季一季咁做架!

係唔係呀,King少??

發新話題