發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-8 19:10 發表

King 少成日
呢個可能係暗號!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 08:20 發表
弧生, 見到係咪流晒口水呢 ?!   

http://www.sundns.org/discuz/vie ... %26amp%3Btypeid%3D1
占兄,流出黎太慢,係標出黎!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-9 11:09 發表
即入.......
米高兄,你想做第一隻白老鼠??

一個小小既秘密,E1,X-plode同埋Bright,我都係全港第一隻白老鼠!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-9 14:30 發表

係SOS的訊號... ...
King少,明白晒!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-9 16:14 發表

弧生, 幾個閃燈公仔的確好 !

另, 有沒有套膠可拿出來封利是呢?!
King少,套膠都可以拿來當利是??將塊E1剪開到利是封size,怕且可以有8封既!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:01 發表

弧生, 在下多多冇好人架呢 ! 又黎引誘你兩兄弟 !  
占兄,我呢隻年老白老鼠做得試驗太多,攪到近排身體不適,

呢個咁危險既任務要留番比D健康又活潑既後生白老鼠做喇!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:05 發表

將裁咗剩底果d剪成毫子咁細用黎封咪得囉 !  
咦......我重有好剪淨既膠喎!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:11 發表
"ultra tacky surface" 係咪即係"表面好黏"咁解 ?????
嘩!!超粘性表面+黑海綿,重唔係鬼佬海夫!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:15 發表

咪俾King少揀囉 ! 睇佢鐘意E1, Roxon, Bright, Ex, Sp, 聖光, ...........!  
老友黎架,緊係要出動我塊極品銀龍啦!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:26 發表

仲响人世間 ?  
石油副產品,我化佢都未化!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 17:34 發表

紅色至封得利是架喎 ! 黑柴........大吉利是 !
係喎........咁唯有開塊新E1囉!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-9 22:30 發表

占生, 用打窿機係咁打, 係咁打, 揭返開個打窿機膠蓋, 一粒一封, 可以封好多封!
King少,好計!! 各位未結婚既波友,對唔住都要做一次喇!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-9 22:47 發表

弧生, 咁汝又做一次派'膠粒利是'白老鼠!
King少,呢隻派膠粒利是白老鼠,似乎比人追殺既機會好高!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-10 23:56 發表
開年好, 開花好; 有個'開'字都好o架喇!
咁開刀呢!?

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-11 00:05 發表

打到汝個petpet爆, 便開花了
雪生,我既金句合唔合用:I will be back ,插你petpet!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-11 00:17 發表

弧兄, good idea  Then u go 插 King 少, then will very happy new year
我點敢插 King 少呀!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 16:43 發表
咦 ! 弧生好活躍咁喎 ! 點解响呢度就唔多講嘢咁呢 ?  
占兄,我最近患左youtube過度活躍症,在果邊應酬多左!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-2-11 16:49 發表

弧生, 汝話人有機會中檜毒唧, 汝而家分分鐘中咗youtube毒?!
King少,我直情上晒腦添啦!!

回復 697# 的帖子

King少,吓吓都唔同架喎!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 17:15 發表

有乜好嘢推介吓至得架 !  
占兄,去番呢版昅昅!!

http://hkttf.com/forumdisplay.php?fid=293

發新話題