發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-3 22:28 發表

King少,咪係!價錢越黎越接近,梗係買D質素有保証架喇!
弧生, 係o既!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-4 04:30 發表

弧生, 在下塊黑E1, 有d爆邊喎 !  
占生, 無介紹錯, 不過好似麻麻地耐用... ...

早角人思想約落後HK 11年
佢地諗嘢與HK人11年前差唔多; 以為內地生產嘢越標價貴o既就品質越好. 早角低科技而利錢高o既嘢唔少實際上:'平嘢無好, 貴嘢都唔係好; 鮮見自創, 多見假冒'!數

等d貴早角膠生產商放吓倉, 一朝醒覺大割價為止... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-4 06:37 發表

King少, 請放心 ! 在下粗手粗腳, 打波亂咁黎, 都捱到六個月 ! 弧生第一塊, 用咗成年 !
占生, 咁幾耐用喎!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-4 06:45 發表

在下塊 E1 First, 雖然睇落舊咗d, 其實彈性猶在, 仲打得吓嘅 ! 不過.........!
貪新忘舊好過貪心

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-4 06:56 發表
另外, 用"黏"性護膠膜好d 啩 !  
占生原來可用黏貼o架?!   弧生話可唔使用黏貼... ... 仲驚用黏貼會扯甩膠皮邊緣添 ... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-4 07:15 發表

King少, 在下E+用緊係 Nittaku隻黏貼膜, 查實唔係真係好黏架唧 ! 以前用冇黏性嘅膜, 根本貼唔上塊E1 度, 點保護塊膠喎 !
占生, E1貼係無黏性膠片, 卻磨擦到波, 好特別 ; 咁要用無咁黏o既膜先, BTF黏貼好夠黏, 但驚過咗籠!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-4 09:08 發表
King Siu, 石沉大海,HaHa
唔沉, 昏睡百年, 國民漸已醒... ...  

隻歌可能係徐大明唱先... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-4 18:50 發表

Your real name
係就好喇, 徐係大概咁樣果個... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-6 17:53 發表

占兄,呢度好似一季一季咁做架!

係唔係呀,King少??
弧生, 講到好似做prefect, 以這個學期計... ...

y

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-7 06:03 發表

King少, 請回覆 #606 please !  
占生, 那近似jo gold max 但不過彈[在車上篤handheld pc回覆]

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-7 06:03 發表

King少, 請回覆 #606 please !  
占生, 那近似jo gold max 但不過彈[在車上篤handheld pc回覆]

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-8 05:44 發表

King少, 在下感覺, 紅E1比紅鉑金更彈, 更咬波; 起下旋更容易(反手計) !  
占生, 在下用拎E1放正手試用, 與早角膠感覺唔同... ...

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-9 07:44 發表

入咩?
入各款有adhesive layer的套膠... ...

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 10:44 發表

冇咁快 ! 等吓先喇 !
占生, 等農曆年定復活節過後ar?!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-8 15:56 發表

呢個可能係暗號!
係SOS的訊號... ...

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-9 12:33 發表

King少,明白晒!!
弧生, 幾個閃燈公仔的確好 !

另, 有沒有套膠可拿出來封利是呢?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-9 13:35 發表

將裁咗剩底果d剪成毫子咁細用黎封咪得囉 !  
占生, 用打窿機係咁打, 係咁打, 揭返開個打窿機膠蓋, 一粒一封, 可以封好多封!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2010-2-9 19:15 發表

King少,好計!! 各位未結婚既波友,對唔住都要做一次喇!!
弧生, 咁汝又做一次派'膠粒利是'白老鼠!

發新話題