發新話題

緣聚網上話(吹)乒乓

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 17:47 發表

嘩 ! 整d靚女出黎好易令人想入feifei架喎 !
有冇呢套Avxxx, 在下想睇但係冇錢買飛 !  
占兄,2D版既就有!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:08 發表
慘 ! 晚餐要食籮白榚 ! 個雪櫃爆晒柵 !  
有D咁既事?!駛曾駛幫口食咁D !!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:15 發表

年榚啱唔啱呀 ! 正話攞返黎架 !  
咁新鮮,我乜糕都啱,係得JO GOLD唔啱!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:39 發表

十點鐘黎西鐵屯門站(唔使出閘)收貨得唔得 ?
真係比我架??張月票可以用,出閘去飲茶囉!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:48 發表

隨便 ! 一於咁話 ! 十點 !
樓下煲煙位置!

回復 713# 的帖子

個pm掂唔掂,重駛唔駛另外比你!?

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:55 發表

知我者莫若汝 !
駛乜講!! 我重知占兄好鍾意叫雞..................飯食!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-11 18:57 發表

收到 ! 要dl個programme 先至睇得 !
咁聽日我比埋你啦!!

祝各位
      身體健康 萬事如意 橫財就手 球技猛進!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-19 00:02 發表
各位,
在下年廿九冧機.........!
E + 向各位"補"祝  新年進步 萬事勝意 身體健康 財源廣進 !  
占兄,12點都未訓,剛剛搶修好部腦呢!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-20 09:48 發表
各位, 今晚21:15睇ittv 呀 !   
占兄,我呢D夜鬼睇直播冇問題,咁你睇唔睇!?

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-20 09:55 發表
孤生, "半澀半黏", 仲唔係閣下嘅favor  !    

http://www.ttshop.cn/product.asp?id=2030
占兄,快D通知 Michael先!!!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-20 13:16 發表

Ken, 擒晚睇"阿X達", 雖然用緊舊款"芒", 不過都好正, 可能新底板個VGA夠快 !
講吓笑好喇 ! 又試新膠, 咪好唔得閑 ?! 況且, 新膠陸續有黎, 好惡攪嘅 !
占兄,"阿X達"成兩粒半鐘有多,坐到腰骨赤,不過又真係幾好睇既!

我三塊E1用完前都唔會試新膠,不過.........Grip-S除外!!

占兄,有網友250出全新奥查呀!!駛唔駛整塊士啤?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-20 13:58 發表
係嘞 ! 有冇最新果套"007"呀 ?  
叫乜名呀?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-21 01:32 發表

feideepking
未上畫??!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2010-2-22 00:18 發表

弧兄!占兄!祝新年球技大進!

小弟淘寶將入xiom vega,要的快手!
米高兄,呢期我呢隻白老鼠身體虛弱,再做實驗會好易瓜柴!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-21 12:52 發表

娘子危機
好多家庭都拍緊!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-2-23 00:39 發表

Install new equipment
雪生,果邊有冇踏雪?!

引用:
原帖由 占jim 於 2010-2-23 10:30 發表
有關 Grip-s, 唔知堅定流嘅 !  

黑海绵,打底,打底层上覆盖有一张塑料膜,打底层上写36度,一看就觉得是中国人的字体。怎么看都像海夫——&#36719 ...
咁窄!! 唔通真係要整塊XIOM!!

發新話題