發新話題

【2008 元旦盃】參賽名單

Ray其實是誰我都不知道= =

玩下啫.....十度下比賽很易爆冷嫁喎!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-30 01:58 發表

瑤女, 請把這證書在比賽後與冠軍狀座得主交換, 謝謝!:)
點解呀?

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2007-12-30 02:08 發表
玩下啫.....十度下比賽很易爆冷嫁喎!
我驚到時有成十幾人怕凍唔起床棄權就真;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-29 22:40 發表

點解呀?
因這個比獎座更令人開心, 即係更
'貴重'喇!(係您話o既):o

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-30 02:14 發表

你唔見加左我個名家咩....點會比人 ?

Suggest Johnny to be umpire for A group & Garfield to be umpire for S group since Martin & Gary will have other job that day. Martin will have to mark the scores & Gary will manage the progress of the competitions. :)

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-30 02:14 發表

貴重的另一個原因係獨一無二:victory:

而且係出自我手筆,你諗下證書持有人點會攞去換個虛榮返來:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 22:53 發表

貴重的另一個原因係獨一無二:victory:

而且係出自我手筆,你諗下證書持有人點會攞去換個虛榮返來:lol
輝Sir, 從您的'陽光設計', 應讓係獅子座人仕!:D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-30 02:26 發表

輝Sir, 從您的'陽光設計', 應讓係獅子座人仕!:D
咪估啦........你估親都錯:L

引用:
原帖由 乒乓人 於 2007-12-27 18:18 發表
提議,
小組賽的第4,5場, 對調.  因為調完之後.
第1,2場 : , 第3,4場 : , 第5,6場 :
都係4個人平均的打晒.  
0岩唔0岩呢?
Yes, I also agree this change :

1 vs 2
3 vs 4
4 vs 1
3 vs 2
1 vs 3
2 vs 4

So that all player can have more even rest time.

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-12-30 02:59 發表

Yes, I also agree this change :

1 vs 2
3 vs 4
4 vs 1
3 vs 2
1 vs 3
2 vs 4

So that all player can have more even rest time.
我睇唔到有乜野分別喎 ?:o

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-12-30 02:18 發表
Suggest Johnny to be umpire for A group & Garfield to be umpire for S group since Martin & Gary will have other job that day. Martin will have to mark the scores & Gary will manage the progress of the ...
Modified,

:victory:

我冇證書:(

[quote]原帖由 aa5436 於 2007-12-30 08:30 發表
我又要獨一無二證書:lol

我都想要證書喎......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

:lol :lol :lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-29 23:20 發表

咪估啦........你估親都錯:L
輝Sir, 您說在下估親都錯, 好沮喪:Q !

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-30 05:00 發表
我冇證書:(
無呀, 要文憑喇!:o

HKTTF 元旦盃 - 自備糧水

歌街全部水機壞左

昨日去 歌街打波, 全部水機壞左, 好可能 1/1 都無水,  歌街有氣水機買晶溜水 或 自備多點水 :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

發新話題