發新話題

【乒工廠】恭喜Tinyau正式加入老襯行列

CONGRAT!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

恭喜天佑哥哥

天佑 Tinyau

恭喜天佑,希望你地白頭到老,早生貴子.

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-2 13:56 發表
希望你地兩人永遠甜甜蜜蜜,永遠幸福快樂!!

早日生個小寶寶(可以以早d加入乒工

廠..haha...!)   
廠長加油!

引用:
原帖由 快弧 於 2010-3-2 18:34 發表
天佑準備做人老公啦,,公起公起
被窘前要出黎打多D波吖,(以免後悔)
挍多D南區球局啦
弧兄...小弟就算結左婚都唔會唔打波既~~我都諗住開番波局 , 不過要攪掂D野先^^

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-3-2 18:36 發表

我用左13個月呀
我都預左最少一年時間PLAN...又要BOOK酒店同格價~又要影相,又要【減肥】

WAKAKKAAKA~~減肥有排減!!

引用:
原帖由 kei 於 2010-3-2 18:30 發表
恭喜
我由2月成功求婚開始, 用左8個月, 即10月, 做完影婚紗相, 註冊, 擺酒
好快, 但係真係plan野plan到痴線
咁快!!!會趕到人都顛!!!

我1月求左婚....預下年過左年先完成~

C HING 堅喎!!

引用:
原帖由 TINYAU 於 2010-3-4 12:07 發表

我都預左最少一年時間PLAN...又要BOOK酒店同格價~又要影相,又要【減肥】

WAKAKKAAKA~~減肥有排減!!
唔使咁刻意減ga
個graphic designer會幫你執相ga

BOOK酒店好貴wor, 你預要$7000一圍
我book酒樓算ga la, 好似近5000一圍

8個月做planning, 個時間係好tight, 但係真係可以manage到 ga

恭喜天佑, 快 D 生仔, 教佢打波
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

恭喜天佑做老襯恭喜恭喜
Timothy

唔怪得近排唔見你啦,
原來係秘密求婚.....
竟然有人肯嫁俾你,
你真係三生有幸啦!!
o( ^ (00) ^ )o

回復 1# 的帖子

kung hei

恭喜TinYau! 祝你永遠幸福快樂呀~

恭喜.....恭喜

恭喜! 近呢兩年,身邊的人都一個一個地結婚了

恭喜哂恭喜哂!

引用:
原帖由 bond 於 2010-3-4 23:24 發表
恭喜! 近呢兩年,身邊的人都一個一個地結婚了
我都有好多同事結婚呀,
攪到我窮過鬼呀....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-3-6 00:50 發表

我都有好多同事結婚呀,
攪到我窮過鬼呀....
你人工咁高點會窮喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我既死敵要結婚..以後要炒天佑唔過10分做賀禮先
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

發新話題