發新話題

【Cola 可樂】深水步 - 版主

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-12 16:03 發表
好 ! :loveliness:
瑤主, 羽毛球大眾化, book場超難, 您book咗場益大家先喇!:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-12 19:39 發表

瑤主, 羽毛球大眾化, book場超難, 您book咗場益大家先喇!:lol
其實我差唔多每個星期都有場打...有人想打的就 PM 我呀..我安排下 :loveliness:

剩係我同你呀???? 好呀, 好呀!

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-12 20:21 發表
剩係我同你呀???? 好呀, 好呀!
奉陪...;P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-14 11:39 發表

奉陪...;P  
brother cola.......!!!!!!! 我會舉報你的!!!!!!!!!!11:lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-14 11:47 發表

brother cola.......!!!!!!! 我會舉報你的!!!!!!!!!!11:lol
Please don't do that! I will be very scared!:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-14 14:54 發表

Please don't do that! I will be very scared!:lol
我出係gold finger.!!!!!!!!!!!!!:lol

有人爭風吃醋

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-14 15:32 發表

我出係gold finger.!!!!!!!!!!!!!:lol
Ball game only, no big deal!

Cola 生日快樂 !

Happy Birthday! :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 23:38 發表
Happy Birthday! :loveliness:
Thanks, sweetie!:lol

啱啱同羅殺打完波, 佢就梗係好勁啦! 佢仲好好人, 幫我練橫打! 雖然打得質量低d, 總算有少少進步! 好似星期日Anthony話齋, 3至4個月應該有d成績! 多謝哂呀羅殺同Anthony! 梗係仲要多謝Gary啦!  費時佢話"side"Gas, 唔係"side"Gary!

星期六兩個鐘羽毛球, 星期日喺兵工廠打3個鐘乒乓波, 星期一再3個鐘羽毛球, 今日又同羅殺打兩個鐘乒乓波! 個人真係有d累! 希望兩樣技術可以進步多d, 身型又可以好似97年結婚時咁fit就好啦! 145-150lbs! :victory: 而家, 唉!................. 就嚟160啦!!!!!!!!!!!!!!:'(

引用:
原帖由 Cola 於 8-1-2008 17:50 發表
星期六兩個鐘羽毛球, 星期日喺兵工廠打3個鐘乒乓波, 星期一再3個鐘羽毛球, 今日又同羅殺打兩個鐘乒乓波! 個人真係有d累! 希望兩樣技術可以進步多d, 身型又可以好似97年結婚時咁fit就好啦! 145-150lbs! :victor ...
我之前都係140-142lbs, 但宜家..................
你好我好多可樂兄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-8 18:07 發表

個就
你好我好多可樂兄
哈哈哈!!!!!! 彼此彼此啦!

BTW, 我個女真失禮! 總知我就無佢乎, 俾佢激死同玩死! 教人哋嗰d我就耍家, 自己兩個就............. 唉!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-8 18:07 發表

我之前都係140-142lbs, 但宜家..................
你好我好多可樂兄
宜家又係幾多? 兩個我咁多?? :lol

引用:
原帖由 Cola 於 2008-1-8 17:50 發表
星期六兩個鐘羽毛球, 星期日喺兵工廠打3個鐘乒乓波, 星期一再3個鐘羽毛球, 今日又同羅殺打兩個鐘乒乓波! 個人真係有d累! 希望兩樣技術可以進步多d, 身型又可以好似97年結婚時咁fit就好啦! 145-150lbs! :victor ...
而家都好 fit ar....

好耐無見你, 你好嗎......你果邊 (長沙灣) 天氣凍不凍, 好多人好掛住你

真的嗎? 真不好意思,  因在工作上及義工團體都非常繁忙, 四月在北京回來會再同大家會面

發新話題