23 12
發新話題

返到屋企12點

返到屋企12點

多謝 乒匯 各師兄球友 同我打波,

話說星期一晚,石台無人打波,
一個人走左去體育館book張台8~9,((大活動室有4張台))
諗住隔離台有人打,就叫埋一齊打,
點知八點自己一個人對住4張兇台 ,開波開到九點 ..........
返到屋企,個仔問頭先同邊個朋友打......
我話自己開波開左一個鐘.......
個仔的小嘴係O型的 ..............

名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-5-26 01:16 發表
多謝各師兄球友 同我打波,

話說星期一晚,石台無人打波,
一個人走左去體育館book張台8~9,((大活動室有4張台))
諗住隔離台有人打,就叫埋一齊打,
點知八點自己一個人對住4張兇台 , ...
呵呵....下次ching無腳搵我麻....!
唔使一個人打咁寂寞!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

冬沖好遠啵

引用:
原帖由 poon 於 2010-5-26 01:44 發表

呵呵....下次ching無腳搵我麻....!
唔使一個人打咁寂寞!
梗係好啦㊣�㊣
﹌◎﹌
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 iamalan2008 於 2010-5-26 07:35 發表
冬沖好遠啵
矛計,我出來又得
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:19 發表
哈佬 ........ 苦爺 ..... 不材番到屋企都 12點喎
我仲夜

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:49 發表

汝係夜鬼
我做鬼都會返來搵你

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:59 發表

吾好搵我 , 吾係打到汝爆
好驚呀 ,過來打我呀

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-5-26 10:27 發表

我成日都一個人練開波
遲D我都要多D一個人練開波... 而家成日都一盤就開失3-4個波, 真係未打先輸...

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-5-26 10:30 發表

遲D我都要多D一個人練開波... 而家成日都一盤就開失3-4個波, 真係未打先輸...
咁你要俾心機啦

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-5-26 10:34 發表

咁你要俾心機啦
謝謝 希望聽日上乒匯球局可以少d開失波啦

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-5-26 10:47 發表

謝謝 希望聽日上乒匯球局可以少d開失波啦
大家一齊練習多D啦

冬沖好似唔太多人住, 可能幾猛

引用:
原帖由 44_66 於 2010-5-26 09:19 發表
哈佬 ........ 苦爺 ..... 不材番到屋企都 12點喎
小人非苦爺,係苦惱
我十點九走,行到出去好彩岩岩有架E23,
好彩你手下留情,比我打多两球 . ,
禽晚無帶衫,着件開工衫(件衫除低扭得出水�▼�
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-5-26 11:15 發表
冬沖好似唔太多人住, 可能幾猛
猛唔猛就5豬 ,
果晚一個人對住4張兇台就………
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-5-26 08:00 發表

猛唔猛就5豬 ,
果晚一個人對住4張兇台就………
咁人唔爭枱爭枱!

23 12
發新話題