30 12
發新話題

【乒工廠】琴日睇大家比賽感而發!!

【乒工廠】琴日睇大家比賽感而發!!

原來廠友們真係好齊心,由朝睇到晚,不停為比賽的廠友打氣,實在難能可貴,當中金

SIR,JASON,CHIVAS,諾,KENNY,亦為廠友作指導,而家倫打完油尖旺立即過來支持,當中

亦能替富庭在關鍵賽事作臨場指導,最後成功出線,特此多謝各位廠友,你們給予我很大

的動力,我會搞好乒工廠! 做好呢份工!!!

而家去歌街真是好開心, 見到好多朋友, 又有好多溫馨場面....真是善kill 旁人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-7-19 13:49 發表
而家去歌街真是好開心, 見到好多朋友, 又有好多溫馨場面....真是善kill 旁人
低調D !!!!

引用:
原帖由 daisykkqq 於 2010-7-19 13:54 發表
睇到呢段文字覺得好感動、好團結,支持支持
多謝諾軒媽媽!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2010-7-19 13:46 發表
原來廠友們真係好齊心,由朝睇到晚,不停為比賽的廠友打氣,實在難能可貴,當中金

SIR,JASON,CHIVAS,諾,KENNY,亦為廠友作指導,而家倫打完油尖旺立即過來支持,當中

亦能替富庭在關鍵賽事作臨場指導,最後成功出線,特 ...
哦, 得閒黎望下, 都冇乜所謂既, 雖然係企得耐D, 不過大家都係戰友/廠友, 都OK既.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-7-19 14:09 發表

哦, 得閒黎望下, 都冇乜所謂既, 雖然係企得耐D, 不過大家都係戰友/廠友, 都OK既.
證明你都有一顆為廠友的心!! haha.....!!!

引用:
原帖由 mankit 於 2010-7-19 14:03 發表
mankit 打咗乜呀?

引用:
原帖由 廠長 於 2010-7-19 13:46 發表

亦能替富庭在關鍵賽事作臨場指導,最後成功出線,特 ...
比得奬仲開心 廠友們繼續加油!

睇咗兩日比賽,
場邊充滿激情/愛情/懸疑/所有曲折離奇/集於一身
令我忘記了小朋友的比賽
場上互相拚鬥,場下唧唧我我.
從此,間廠有粒糖

引用:
原帖由 mankit 於 2010-7-19 22:51 發表
睇咗兩日比賽,
令我忘記了小朋友的比賽
從此,間廠有粒糖
有D嘢喎....
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-7-19 23:04 發表

有D嘢喎....
真係見到都甜都"流"
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 mankit 於 2010-7-19 22:51 發表
睇咗兩日比賽,
令我忘記了小朋友的比賽
從此,間廠有粒糖
係唔係有段故仔可以聽下?

引用:
睇咗兩日比賽,
令我忘記了小朋友的比賽
從此,間廠有粒糖
嘩....場下唧唧我我呀..廠長!!!
做廠友仔真係好...廠長教我點先可以加d激情落青屯乒室吖

未打既廠友要 加油~
板:黑水晶
展藝卓球

引用:
睇咗兩日比賽,
令我忘記了小朋友的比賽
從此,間廠有粒糖
係咪有D嘢miss左呢?
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我都要多謝各位廠友同各方好友,小弟琴日打丙丙,第一場就硬杖
可惜最後差點點未夠爭氣,最終完成唔到以卵擊牆既報牛之戰,有少少失望
不過見到好多廠友同朋友為我打氣,有D仲嗌得比我大聲,好感動,衷心多謝大家!
我都好耐未試過打完一場比賽會咁疲倦

特別嗚謝廠長幫我做場外指導,你指導得好到位,祝你今個星期比賽順順利利
我感覺到大家同廠友們都係一齊係比賽到拍住上~loveliness

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 Timshek 於 2010-7-20 00:18 發表

嘩....場下唧唧我我呀..廠長!!!
做廠友仔真係好...廠長教我點先可以加d激情落青屯乒室吖
Try to creat more male/female relationship lor....

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2010-7-20 01:02 發表

係咪有D嘢miss左呢?
You don't know???  You must not have seen Gary for a long time la....

30 12
發新話題