發新話題

2010 國慶盃 - 菜后意見收集站

最好打番4樓
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:13 發表 - V' x/ ]+ U7 H: y* h
& C: H+ ~9 z9 z2 G! K1 A, z- Z0 O3 I1 J6 b
1樓真係太反光, 有點累後眼蒙蒙睇唔到個波, 可能我真係有少少散光
6 a: W; U8 S+ g7 V. T( w同埋有部份波台既地板太絕, 有2次救波時屈到膝頭同腳眼位, 都係4樓好D
% i2 z) Y2 R5 k1 d- p$ m# e
1樓D枱冇咩力

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:19 發表
9 [5 W/ m5 A. Q0 N! f我建議賽程表以後由中文EE負責, 以圖像代替隊名
1 }( u; g  K& Q" F7 w9 @5 C
圖像加隊名會得意D

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:25 發表
2 \; c: r! z5 j8 W& P( d$ P: x另一個complain係, 呢次比賽少左個最佳運動員獎頒俾moneytom
, n' U" K3 s: h6 p( y! r- H
唔係應該俾阿信咩?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:29 發表
. p4 Z, a# [7 v. s& ?3 ~" z. Y& P% D1 `
我累到隊波輸左, 最屎運動員獎就有我份
. N% t% U( j( b. l
但你都打得好好

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:30 發表
3 F  ^4 d( Z& k7 h3 X為表示不 full,我們已去信歌街要求裝收一樓,+ A6 f- g9 }0 \! o' `/ Q7 h+ F+ Q
而歌街亦接受我們的建議,10月4號一樓開始裝收
0 s& i$ J7 N! d; DMAO GOR好有牙力

乒匯乒乓球會

發新話題