發新話題

[拍賣] T05FX+Turbo Platin

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

[拍賣] T05FX+Turbo Platin

拍賣品名稱  : Butterfly Tenergy 05FX 黑色
            Donic X1 Turbo Platin  紅色
拍賣品的新舊︰見圖
拍賣品描述  ︰ Butterfly Tenergy 05FX 黑色、Stiga直板正手板型、海棉有小洞
               Donic X1 Turbo Platin 紅色 、Stiga直板反手板型(貼到落底)
交收地點   :各港鐵站或pm再議

底價:$200
每口叫價:$5
成交底價:$250

拍賣長度:7 Days
結束時間:15-10-2010(20:00 p.m)

若最後叫價還未超越成交價, 售賣人仍然可決定是否出售予最高叫價者
若投得者唔要,會由第二高出價者投得!
必須兩塊一齊買!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 風之子 於 2010-10-11 18:37 發表
底價$200

post唔到相

岩唔岩yeo板形???????

引用:
原帖由 浩賢 於 2010-10-11 19:45 發表
岩唔岩yeo板形???????
我冇YASAKA板~~度唔到SIZE

有冇人可以話我知點解POST唔到相?

多口一問, 成交底價是250, 言下之意, 在250之下你不會賣, 為什麼你不在250開始叫價?  即是說, 第一口價255, 第二口價260......

你說底價200有何意思?

回復 10# 的帖子

我估佢想講如果最高叫價的某某人是低於$250他就可以決定賣唔賣,咁高過$250佢就一定會賣

引用:
原帖由 kei 於 2010-10-12 18:48 發表
多口一問, 成交底價是250, 言下之意, 在250之下你不會賣, 為什麼你不在250開始叫價?  即是說, 第一口價255, 第二口價260......

你說底價200有何意思?
若最後叫價還未超越成交價, 售賣人仍然可決定是否出售予最高叫價者

引用:
原帖由 Ivan2327 於 2010-10-12 18:51 發表
我估佢想講如果最高叫價的某某人是低於$250他就可以決定賣唔賣,咁高過$250佢就一定會賣
嗯~冇錯

有冇人可以話我知點解POST唔到相?

HK$270.00 ........................................

倒數1.5小時!

由newmancheung投得~

發新話題