28 12
發新話題

【兵工廠友誼賽】乒工廠 VS 浸會大學校隊

【兵工廠友誼賽】乒工廠 VS 浸會大學校隊

日期 : 11月11日

時間 : 8:30 - 10:30pm

地點 : 浸會大學 ( 九龍塘)

集合地點及時間 : 九龍塘地鐵站A2出口等 (7:45pm - 8:00pm)

比賽形式 : 大專杯賽制 (單單雙雙單)

P.S : 本人會於7:00 左右到達又一城 Food Court 食晚飯,想一

齊的話可以打比我!

參賽隊員 :

1. Gary
2. Wayne
3. Alan
4. Heidi
5. 輝哥
6. 天樂
7. 忠
8. Tinyau
9. Dior
10. Brian
11. Jason
12. 杰
13. 威
14. kenny
15. Garfield
16. Jack
17. 邱仔 (to be cfm)
18. Kaman
19. 安

Updated!!

各位參加左友誼賽既兄弟姊妹們!集合時間提前到7:45 - 8:00pm~~~~

我代表浸大校隊得唔得?
(我真係浸大校隊黎啊, N年前...哈!)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-11-8 12:27 發表
我代表浸大校隊得唔得?
(我真係浸大校隊黎啊, N年前...哈!)
Gary ~ 要問問現任校隊既WuWu 喎!

Lun, 我問我老婆..果日我唔得閒...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-11-8 17:11 發表
Lun, 我問我老婆..果日我唔得閒...
哈哈!

updated~

我都係浸會...kakakkaa

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

我都係浸會.....浸信會幼稚園!亞皆老街嗰間....wakakaka
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

JOIN GARY AT 7:00pm in Food Court
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2010-11-10 14:41 發表
JOIN GARY AT 7:00pm in Food Court
ok....!!

明晚輝哥回歸!!! 大家記住著廠衫同準時呀!!!

浸大都有唔少高手,大家盡慶而回嗎???

輸左兩場傷打, 覆卓 ....................................................................................... (仲未問靚女囉電話 )
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2010-11-12 14:30 發表
輸左兩場傷打, 覆卓 ....................................................................................... (仲未問靚女囉電話 )
下次再去啦!! 邊個靚女呀?

引用:
原帖由 廠長 於 2010-11-12 15:10 發表

下次再去啦!! 邊個靚女呀?
好多喎, 莫你眼中只有一個
最靚果個北方佳麗, 成晚都比 GXXY 霸住

有靚女.... 咁緊要 ??
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
最靚果個北方佳麗, 成晚都比 GXXY 霸住
最靚果個北方佳麗, 成晚都比 XARX 霸住

28 12
發新話題