發新話題

【乒匯乒乓球會】會員制度

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-13 12:28 發表
順利村體育館,  係唔係得4張檯,
都有壁球室架
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 02:32 發表

我地暫定聚會都會係順利村體育館
每月聚會次數會視乎當月的週數而定....
咁我相信每月都通常會有4次聚會既...

你有興趣參加嘛?
有呀但要過多一排 最近禮拜四比較忙可以報定名嗎?

引用:
原帖由 mrke 於 2008-3-17 14:12 發表
有呀但要過多一排 最近禮拜四比較忙可以報定名嗎?
你想預先報定四月份??

guest既話可唔可以學生價$20..?

因為對學生黎講真係貴左D...

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 02:59 發表
guest既話可唔可以學生價$20..?

因為對學生黎講真係貴左D...
呢個建議唔錯...

haha..好la,,,就咁話la

yeah!

我想入會.....!!!!!
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2008-5-2 11:11 發表
我想入會.....!!!!!
你現在既時間冇問題??????

我想加入乒匯乒乓球會,但不知夠不夠資格

我想加入乒匯乒乓球會,但不知夠不夠資格
小弟曾奪獎項:05ㄧ06年度九東小學校際乒乓球比賽季軍兼最佳運動員
                         05ㄧ06年度全香小學校際乒乓球比賽第五名
                         06ㄧ07年度中學校際乒乓球比賽第五名(Division3 Kowloon3 C GARDE)
                         07ㄧ08年度中學校際乒乓球比賽亞軍(Division3 Kowloon2 B GARDE)
以上全是隊際比賽,我在小學校際比賽是第二主力,在中學校際比賽是第一主力
現在就讀新生命教育協會呂郭碧鳯中學就讀中二,對乒乓球很有熱誠
很想加入乒匯乒乓球會
我的聯絡資料:msn:[email protected]
                      手電:6473XXXX ※本論壇不建議直接展視個人電話號碼 - 輝Sir
如可以,請回復或發PM或聯絡我

太陽有冇搞返個網站?

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-6-1 00:24 發表
太陽有冇搞返個網站?
未有機會

收唔收我入會?

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-6-13 00:30 發表
收唔收我入會?
暫時編你為臨時會員........

呢個暑假你要努力d練習...令自己多點進步呀...

由10月開始,本會之會員月費將略為修改,成人每位$90,學生每位$60。訪客則每位$30。敬請留意。

引用:
原帖由 wocuonimade 於 2008-9-21 00:41 發表
點先可以入會呀
收唔收我
要先上來試球先...

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-9-21 00:17 發表
由10月開始,本會之會員月費將略為修改,成人每位$90,學生每位$60。訪客則每位$30。敬請留意。liness" />
呢個學生月費價好吸引,好想歸會

引用:
原帖由 雲霧 於 2008-9-21 11:19 發表

呢個學生月費價好吸引,好想歸會
可能好快就冇架la.....係就快d囉...hoho

can i do member....?
If you Want to go Fast, Walk Alone. If you Want to go Far, Walk Together

引用:
原帖由 Joe 於 2008-10-20 01:06 發表
can i do member....?
很久沒見呀..
要先上來打球先呢..

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-20 01:10 發表
很久沒見呀..
要先上來打球先呢..
星期四 好嗎?
我技癢...
好耐無打 想打返...
If you Want to go Fast, Walk Alone. If you Want to go Far, Walk Together

發新話題