27 12
發新話題

做女人記住唔好咁....~ ~<轉貼>

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-14 12:52 發表
做女人記住咁....~ ~

做女人記住咁.

男:今晚又輸波喇 
女:輸比冰個呀 ?? honey 
男:輸比46條廢柴囉 
女:許好好波咩...honey
男:梗係吾好波先叫廢柴啦  ...
好欣賞你的急才, 可惜我係女人..雖然只係講下, 但講下都唔比

哦...原來你地......

上次港島月賽做乜唔黎呀....女學神

引用:
原帖由 女學神 於 2008-3-14 18:16 發表
因為未收工呀,又要趕住要買貓罐頭返屋企餵貓!(因為我隻貓貓剛脫了牙仔,食唔到乾糧,好慘!)
所以無來睇。
下次可唔可以帶埋隻貓黎.......我想見下佢

引用:
原帖由 女學神 於 2008-3-15 00:26 發表
但係佢好細膽㗎!下次見到比相你睇啦!
好呀..相都好啦.......我知貓好細膽既........

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-15 13:06 發表
個個女仔都或多或少好似第一樓咁架啦,搵得女友,就預左啦
呢樣野唔一定係專定家喎....只不過女仔有時真係都唔知自己想點.......唔可以怪佢地
神做人如此....一定有佢既理由

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-15 10:29 發表

你條女實唔會咁樣啦
佢都唔出聲
就鬼哂你........
不要以貌取人

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-15 13:52 發表

咁又係
我都俾你個樣握左啦...
你講清楚好 d 喎........

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-15 13:48 發表

上面有人解釋過點解女仔會咁樣的。 不是唔知想點,係想唔使開聲個男仔都會知佢想點
咁係一樓個男仔屎咋....由柴灣問到入元朗, 再出番黎沙田先知...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-15 13:59 發表

仲諗住o係你背後講tim~~~
乜你o係度....
走唔切...俾你捉到

大家心知就得啦
我明白.......想讚我..唔使咁公開既....大家有眼睇家啦

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-15 20:31 發表

您係想話瑶瑶睇樣係好人定唔多好人呢?
樣同實際上都係好人....我估無人異議 !!

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-16 07:39 發表

極道羅剎個帖好似唔係呢個意思wor
有機會你自己認識一下我...唔使聽人亂講

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-16 18:38 發表
第一要認識下你個樣 ..
自貼
你參加多 d 波局或比賽, 自然會識我

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-16 21:49 發表

我好似比賽時有見過您個樣的。不過唔識您
之前單項??   唔係做你球証呀嘛???
咁下次叫 007 介紹下囉

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 13:18 發表

我唔记得您有没有做过我球证了. o甘多球证, 边记得o甘多

您同007好熟咩?
係咪做你球証都唔記得??
識就可以介紹家啦....要好熟家咩?? 都可以叫壇主介紹呀...叫羅殺介紹呀...或者叫 Ray 介紹呀.......

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 14:05 發表

有机会再见的话, 我自我介绍啦, 我应该会认得您的, 打乒乓波的mm没多少个
戴把基滙

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 14:24 發表

o甘不如约埋食饭, 唱K,睇戏, 宵夜啦
咁你要問下 007 先..佢係我經理人...

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 17:00 發表

经你边方面o甘呢?

如果平常社交都要通过agent, 好似....
講下者....佢就想啦....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-17 23:34 發表
If I am the agent, then where is my agent fee ar?  
You need to pay me to be my agent wor..sorrie....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-17 23:41 發表

Sure, I will pay you...I will pay you $100 and charge the client $200...and still imake $100 ma...hehe.....not bad ga....
chi sin lo

27 12
發新話題