21 12
發新話題

(sold) 超新Hexer黑色只試打一次∼$150(一減再減) updated

(sold) 超新Hexer黑色只試打一次∼$150(一減再減) updated

Innerforce ZLC 橫板板型
只打過一次,二月二十四號介刀開膠,刀口平整,海夫無機膠水粘貼。
Hexer 黑色 $150 (2.1mm)

港島線,東涌線,荃灣線交易

sell only, no exchange

兄弟...Hexer Duro 紅色 160...我要,,,厚度係2.1mm ??

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2011-3-6 01:36 發表
兄弟...Hexer Duro 紅色 160...我要,,,厚度係2.1mm ??
long time no see, yes
for you 150 la. please PM your phone number to me.

引用:
原帖由 Nelson 於 2011-3-6 01:38 發表

long time no see, yes
for you 150 la. please PM your phone number to me.
haha....thank you   pm u la..

updated

Push

Nelson爺..你賣比我個塊Hexer Duro 新到離曬譜,膠面似全新一樣 thank you..

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2011-3-8 21:55 發表
Nelson爺..你賣比我個塊Hexer Duro 新到離曬譜,膠面似全新一樣 thank you..
真系超值架!重點不在接近全新,系刀工!我朋友介得好靚,一刀過。

Push

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2011-3-8 21:55 發表
老苦我都綱綱入左件新貨,未拆包裝,你試完講比我知好唔好打........嘻!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2011-3-11 09:52 發表

老苦我都綱綱入左件新貨,未拆包裝,你試完講比我知好唔好打........嘻!
好控,磨擦好,不過同T64比吾夠爆,所以我先吾打。

引用:
原帖由 Nelson 於 2011-3-11 12:01 發表

好控,磨擦好,不過同T64比吾夠爆,所以我先吾打。
多謝試後心得 不過我還是親身感受下至得!
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2011-3-11 13:15 發表

多謝試後心得 不過我還是親身感受下至得!
感受完話我知 ... 我都唔得閒打波,仲未痴上板..
7星板 OFF +.+

引用:
原帖由 米奇老苦 於 2011-3-11 23:33 發表

感受完話我知 ... 我都唔得閒打波,仲未痴上板..
你地積極D啦,我果頭想試就即刻買,即晚上板,即晚試。

updated

push

updated

C hing,
Sorry to hear that Hexer doesn't suit your style ?

If the rubber is still available for sale, please hold it for me, please.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

OK, reserve for you  jcclee.
I am using omega IV pro, very good fit with me

引用:
原帖由 Nelson 於 2011-3-12 00:23 發表

你地積極D啦,我果頭想試就即刻買,即晚上板,即晚試。
我真系好懶都衣家仲未上板

21 12
發新話題