34 12
發新話題

放TAKSIM新牌(已減價)

放TAKSIM新牌(已減價)

TAKSIM  新牌定舊牌 有沒有圖  有興趣 

~超級榮譽~

回復 2# 的帖子

回復 3# 的帖子

找不到伺服器  

~超級榮譽~

回復 4# 的帖子

引用:
原帖由 gagsing 於 2011-3-24 09:40 PM 發表
明天先比相ok???
ok

~超級榮譽~

是不是價高者得         
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

先回先得 

~超級榮譽~

引用:
原帖由 gagsing 於 2011-3-24 09:57 PM 發表
都可以算是啦  價高者得....
唔該你改改主題,價高者得先.

~超級榮譽~

寶劍英雄要.你拿吧     
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

我不是英雄,你拿吧 

~超級榮譽~

應是閃人兄,長兄(ncc321)應該本是問吓價啫!

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-3-24 10:54 PM 發表
應是閃人兄,長兄(ncc321)應該本是問吓價啫!
講真我十分有興趣,等待樓主圖片看真,和朋友商討是否正貨.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-3-24 22:58 發表

講真我十分有興趣,等待樓主圖片看真,和朋友商討是否正貨.
冇錯,真的要看清楚!

其實可以在二手版加條新例,
除非事先講明是仿品, 否則保留假貨退款的權利.
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 好提意 2011-3-25 00:17
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 16# 的帖子

34 12
發新話題