38 12
發新話題

FULL【深水步通州街球局】5月10日(二)14:00~17:00(已完結) 5張枱

FULL【深水步通州街球局】5月10日(二)14:00~17:00(已完結) 5張枱

地點: 九龍深水埗通州街公園體育館  (電話:27284888)

時間: 10-05-2011(星期二), 14:00~17:00
            (14:00~14:30輪流練基本功熱身,14:30~17:00計分,1局過15分(咁樣可以快d同唔同對手打),升降枱玩法(勝去上枱,敗 去下枱), 最高枱勝者做莊(1圈為限即最多連贏4場)), 為咗拉近大家嘅水平同埋為咗提高各位打逆境波嘅質素,係對手同意嘅情況下可以讓分,讓分分數不限  

台號: 壁球場編號 1,2,3,4,5

費用: 到場人數平分(21蚊x3個鐘x5枱/人數) 全部人齊嘅話就每人13蚊

其他要求: 1.計分比賽後無論輸贏都要握手以表友誼第一  
                2.無論對手勁你幾多或差你好多,都要認真打
                3.當滴死或瀨網要舉手以示歉意
                4.可能有需要波友幫手計分或執波

球局現有器材: 1.乒乓波約200個供練波用
                        2.3星波供計分用6個
                        3.計分牌1個
                        4.執波網1支
                        5.裝波袋1個
                        6.執波仔1個(Luban's father)

球局目的:
搵唔同對手互相切磋,磨練球技,學習調整心理質素,從而得到進步, 增進友誼, 友誼第一, 比賽第二

Luban仔簡介:
年齡:10歲
球齡:1.5年(2009年8月)
優點:上進心強,肯學,肯思考,有波打就有無窮體力
缺點:脾氣差(改善)
弱點:反手差,基本功差(已有改善....加強中)
喜好:打乒乓波,圍棋,摺紙,玩電腦遊戲
乒器: 1.Donic OVTCHAROV+狂颷III+DONIC BARACUDA

Luban仔戰績:
●九西學界乒乓球比賽2010年乙組團體:季軍,最佳球員
深水埗分齡乒乓球比賽2010年9~10歲組: 冠軍
北區分齡乒乓球比賽2010年9~10歲組: 亞
2010恆生新一代大比拼9歲組:季軍
九西學界乒乓球比賽2011年乙組團體:季軍,最佳球員

乒總積分: 26分 (2011-2)

曾經打過既對手: 6,7拾歲d伯伯,4,5拾歲d叔叔同阿姐,11~40歲d哥哥同姐姐仲有6,7,8歲d弟弟妹妹

Luban仔心聲:
各位波友你咪看我得10歲呀,我打得下架,有D大哥哥,叔叔都唔夠我打架,想練波搵我啦

名額25人:
1)Luban
2)留位
3)留位
4)留位
5)Kenta
6)ericcwk
7)rosawyn
8)留位
9)留位
10)friendship729
11)dkpkf003(費達拿)
12)KKFan
13)WingSze
14)Wai Lok
15)Rainbow
16)留位
17)mpking
18)BDH
19)亂沖
20)kanlok
21)無限justice
22)ppuncle
23)rmak2222
24)Tom98
25)留位

waiting list:

1)
2)

FULL

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • HKTTF +8 2011-5-2 23:38

球局名稱不宜太多, 怎樣進行可在內容詳述

join pls!

OK, I join please.
亞洲乒乓

JOIN PLS!

引用:
原帖由 HKTTF 於 2011-5-2 23:38 發表
球局名稱不宜太多, 怎樣進行可在內容詳述 " />
OK, 明白

引用:
原帖由 Kenta 於 2011-5-3 16:58 發表
join pls!
好奈無見啦阿達

引用:
原帖由 rosawyn 於 2011-5-3 19:38 發表
JOIN PLS!
你都放假咩aunt

引用:
原帖由 ericcwk 於 2011-5-3 19:37 發表
OK, I join please.
eric哥哥到時見

回復 1# 的帖子

Hi Luban,

費達拿join.  I will go together with ericcwk.

Thanks

引用:
原帖由 dkpkf003 於 2011-5-4 14:11 發表
Hi Luban,

費達拿join.  I will go together with ericcwk.

Thanks
ok,已加名

加多1張枱共4張,名額加到16個

回復 1# 的帖子

KKFan (Uncle)
WingSze (Age 8)
Wai Lok (Age 6)
Rainbow (Auntie)
4 persons - Join pls

回復 8# 的帖子

我係姐姐呀!  我日日都放假 歡迎我嗎?

引用:
原帖由 KKFan 於 2011-5-4 17:06 發表
KKFan (Uncle)
WingSze (Age 8)
Wai Lok (Age 6)
Rainbow (Auntie)
4 persons - Join pls
OK,知道

有不同水平的波友參加好! 以球會友!

引用:
原帖由 rosawyn 於 2011-5-4 17:12 發表
我係姐姐呀!  我日日都放假 歡迎我嗎?
假期至有得打ja, 我daddy話知你係邊個,我都知啦而家

加夠5張枱,共20個名額

引用:
原帖由 Luban 於 2011-5-2 23:17 發表
地點: 九龍深水埗通州街公園體育館  (電話:27284888)

時間:  10-05-2011(星期二), 14:00~17:00
           (14:00~14:30輪流練基本功熱身,14:30~17:00計分,3局2勝11分,升降枱玩法(勝去上枱,敗 ...
請問中環坐港鐵去通州街公園體育館在甚麼站下車?

join

38 12
發新話題