21 12
發新話題

出售stiga OC cr pen $150 直板

出售stiga OC cr pen $150 直板

有意可pm 將軍澳地鐵沿線

7成新 要圖可pm....

最好在貨品形容上清楚一點, 可讓你更容易早日出售
(ie) what CR ? and what condition ? etc...

AC CR ?
OC CR ?
CL CR ?

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-5-3 14:26 發表
最好在貨品形容上清楚一點, 可讓你更容易早日出售
(ie) what CR ? and what condition ? etc...

AC CR ?
OC CR ?
CL CR ?
HAHA
<-->
.

就係呢張了=.=
其實我唔多識 幫人放GA JA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

七勞八傷

~超級榮譽~

-V-個虎口位爛到咁既

定係本身未磨好
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

我幫朋友放=.=唔多識唔好問我

你咁講係好唔負責任 !
用得你自己既A/C, 一切就都關你事,
今日在論壇, 明日在社會...都是一樣 !

引用:
原帖由 光束豹 於 2011-5-3 21:02 發表
呢塊板帶有戰火既味道~~令我聯想到戰亂後既畫面~~由其對虎口位既感覺特別深
我相信佢呢一塊cr 絕對係經過戰場洗禮 係一個出色ge戰板
若果傷痕係軍人ge功勳 咁佢絕對係一個大元帥

板面似經有機處理後就經無機處理

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-5-3 21:58 發表
板面似經有機處理後就經無機處理
係唔係講緊佢個塊板係用有機上過之後味清理好d膠水 就用無機膠水再上一次?

引用:
原帖由 光束豹 於 2011-5-3 19:09 發表

希望師兄可以講解下無機處理~~希望呢個處理方法希望唔係我心中諗緊既野啦~~如果唔係都幾大獲~~
純指以前用過有機膠水, 後要起咗有機膠水上無機膠水貼無機時代的膠, 之後想回復板捽無機膠水後的結果... ...

回復 15# 的帖子

你原先以為係咩 唔方便的話可以pm我講
我好有興趣知

help push and good luck to seller~~

引用:
原帖由 dicksonwin1688 於 2011-5-3 20:27 發表
就係呢張了=.=
其實我唔多識 幫人放GA JA
是否剛剛由褔島重災區拾回, 懷著沈重的傷感運回香港

21 12
發新話題