107 123456
發新話題

【粒仔之夜】 6月7日(星期二) 20:00-22:00 歌街四樓

【粒仔之夜】 6月7日(星期二) 20:00-22:00 歌街四樓

收到很多愛好粒仔朋友pm
因為沒有波友練波,下星期晚上book歌街場
大家一起練習,互相學習
book了場貼出日期,時間pm匯報大家
反應熱鬧每星期有定期練習
多謝熱愛粒仔朋友,波友們.

己定歌街場6月7日晚上8-10,兩鐘,三張台(19,21,22)
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=38421

old-cake
當奴兄
cctvb
小閒
momo
alanchan
防弧王子
ninthuncle
fly1983
bing
timmychan
Luban
rosawyn
Swirl
carfielddog
poon
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-5-30 13:18

~超級榮譽~

If time OK, count me
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

啱時間我都會來玩下

如果我有時晚上有時間.....打反貼上來玩玩可以嗎??

(雖然我上來用反貼的話............好似掛羊頭賣狗肉 )
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-5-12 05:04 PM 發表
如果我有時晚上有時間.....打反貼上來玩玩可以嗎??

(雖然我上來用反貼的話............好似掛羊頭賣狗肉 )
反貼,長膠,粒仔一家親,不分彼此
快樂乒乓,互相學習反貼,長膠,粒仔長處
兩台,兩鐘,互相實踐,觀摩學習.
友誼第一.比賽第二精神.

~超級榮譽~

本月歌街晚上勁爆場 .大家有什麼心水場選擇.

~超級榮譽~

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-5-12 07:29 PM 發表
通洲街公園
好選擇 新蒲崗球館有沒有意見

~超級榮譽~

我好怕粒仔,如果時間夾到我又想黎。  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-12 07:54 PM 發表
我好怕粒仔,如果時間夾到我又想黎。  
您方便邊區,星期幾>?

~超級榮譽~

油尖旺最fit 我
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

九龍區邊度都冇所謂~~~~
極之歡迎不同打法之波友.......因出到去打比賽什麼打法都有

count me please, half 粒仔

星期日公佈日期,時間,地點,多謝參與

~超級榮譽~

我打開長膠,不過俾人話打得斯文-.-
有意join

引用:
原帖由 timmychan 於 2011-5-12 09:56 PM 發表
我打開長膠,不過俾人話打得斯文-.-
有意join
當晚我朋友都是打長膠.十分暴力
介紹大家認識

~超級榮譽~

星期日Luban仔都打得wo
Luban's Dad

回復 8# 的帖子

閃兄: 我好怕粒仔, 我都好想參加, 可以嗎?

打反貼可以嗎

支持!

107 123456
發新話題