發新話題

【粒仔之夜】 6月7日(星期二) 20:00-22:00 歌街四樓

ok thx..  I pm you my number.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-15 01:03 AM 發表
ok thx..  I pm you my number.  
您都見過我,一到推門直入

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-15 01:04 發表

您都見過我,一到推門直入
ok thanks.

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-5-15 01:04 AM 發表
我又想黎
cctvb都嚟,沒有問題,book多張台

~超級榮譽~

明天7個人,玩計分大連環都沒有問題

~超級榮譽~

引用:
原帖由 防弧王子 於 2011-5-15 01:07 AM 發表
我4:00來
打完齊齊食晚飯,吹下水開心下 人生一大樂事

~超級榮譽~

係吾係姐係"通州街公園壁球中心"

引用:
原帖由 timmychan 於 2011-5-15 01:10 AM 發表
係吾係姐係"通州街公園壁球中心"
您又嚟,全中,不過您上網睇下.6-8有沒有台
因為8個人了,沒有台只有玩計分

~超級榮譽~

我都來,咁即係幾點開始呢?咁係吾係3pm開始?
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-5-15 01:14 AM 發表
我都來,咁即係幾點開始呢?咁係吾係3pm開始?
歡迎下午3-8,5小時
玩計分都玩到手軟

~超級榮譽~

5pm 之後仲有台,如要book台,請通知我
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-5-15 01:18 AM 發表
5pm 之後仲有台,如要book台,請通知我
一定要book台,共9個人

~超級榮譽~

NICE 80%有機會

引用:
原帖由 timmychan 於 2011-5-15 01:21 AM 發表
NICE 80%有機會
歡迎到來,開心練習球局

~超級榮譽~

我也可以3點來嗎?  

Book 左 4-6pm 2號台,通州街

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-5-15 01:32 AM 發表
Book 左 4-6pm 2號台,通州街
ok,唔該哂

~超級榮譽~

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-15 01:31 AM 發表
我也可以3點來嗎?  
沒有問題,對角練下波先

~超級榮譽~

發新話題