發新話題

【粒仔之夜】 6月7日(星期二) 20:00-22:00 歌街四樓

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-15 01:34 發表

沒有問題,對角練下波先
Cool thanks.  See you then.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

6pm 之後現還有三張空台,明天到埸再book還可以
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-5-15 01:36 AM 發表
6pm 之後現還有三張空台,明天到埸再book還可以
當然,6點後都有7個人,我朋友book6-8啦.

~超級榮譽~

有多球200個,執波網3個,唔使邊打邊執波

~超級榮譽~

Luban仔到 ,駛唔駛帶埋我d波呀
Luban Dad

引用:
原帖由 Luban 於 2011-5-15 01:48 AM 發表
Luban仔到 ,駛唔駛帶埋我d波呀
Luban Dad
下午4-8點,歡迎 我們有波了

~超級榮譽~

wow..我又想睇old cake 同 九叔表演~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2011-5-15 01:59 AM 發表
wow..我又想睇old cake 同 九叔表演~~
一定精彩萬分

~超級榮譽~

回復 26# 的帖子

join next time! watch "LIVE ROTTERDAM COMPETITION tmr!

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-15 02:02 發表

一定精彩萬分
幾點開始打,有幾多人幾多張場打..我買定爆谷,old cake大戰九叔大戰閃人大戰cctvb

引用:
原帖由 天樂 於 2011-5-15 02:10 AM 發表

幾點開始打,有幾多人幾多張場打..我買定爆谷,old cake大戰九叔大戰閃人大戰cctvb
4-8先練習2小時,6-8群雄大戰一觸即發 買定爆谷,花生坐定定睇好戲
您都可以參加,4小時打到手都軟

~超級榮譽~

引用:
原帖由 天樂 於 2011-5-15 02:10 AM 發表

4-8兩張台

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-15 02:14 發表

4-8兩張台
我聽日70%黎到ja,就算黎都可能只係打到4-6pm.但係6-8pm先計分,我應該打唔到~~
你地玩得開心d~

唉,閃人真係樹大招風,昨晚係朋友屋企聽完HI-FI後上網.估唔到今日的球局搞到咁大鑊

引用:
原帖由 cctvb 於 2011-5-15 02:38 AM 發表
唉,閃人真係樹大招風,昨晚係朋友屋企聽完HI-FI後上網.估唔到明日的球局搞到咁大鑊
樹大招:瘋'就真, 明天見,88

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-5-15 03:09 發表

樹大招:瘋'就真, 明天見,88
今日睇來真係勁丫!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

閃兄, 有位粒仔兄弟想今晚黎玩5-8pm.  如果到時吾夠枱,我都可以book 多張。  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-5-15 08:50 AM 發表
閃兄, 有位粒仔兄弟想今晚黎玩5-8pm.  如果到時吾夠枱,我都可以book 多張。  
粒仔兄弟 同志,歡迎到極點

~超級榮譽~

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-5-15 07:57 AM 發表

今日睇來真係勁丫!!!!!!
真,多謝各位捧場支持

~超級榮譽~

Is it today? Sunday? I can come.

發新話題