發新話題

[正貼] 無縫球看來對顆粒有利

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:27 下沉
引用:
原帖由 feideepking 於 2011-6-3 13:28 發表
乒乓球都係'改'得最多的運動 , 可說話以'變化'為主!
搞下搞下可能出現 中式乒乓, 美式乒乓, 日式乒乓, 泰式乒乓, 英式乒乓, 印式乒乓, 意式乒乓, 法式乒乓, ..., etc~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-3 10:06 發表

搞下搞下可能出現 中式乒乓, 美式乒乓, 日式乒乓, 泰式乒乓, 英式乒乓, 印式乒乓, 意式乒乓, 法式乒乓, ..., etc~~~~
Alan生, 話唔定up中o架, 話晒乒乓越嚟越似消閒/娛樂事業/工業!

有前進無後退,粒仔精神 .

~超級榮譽~

粒仔時代再臨, 新一代劉國樑再現江湖?

1977年世界冠軍河野滿(現時65歲)  的 日直粒仔 兩面攻 打發!! 回復當年勇!!

其實我訂左快TSP Birmingham 77...........想學下.........
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-3 04:06 PM 發表
1977年世界冠軍河野滿(現時65歲)  的 日直粒仔 兩面攻 打發!! 回復當年勇!!

其實我訂左快TSP Birmingham 77...........想學下.........
星期日試試,

~超級榮譽~

日直粒仔
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

訂左, 未到~~~~到左, 再試~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-6-3 04:17 PM 發表
訂左, 未到~~~~到左, 再試~~~~
第一時間電我

~超級榮譽~

或者為剛加涼將復出而舖路

樓閣涼 今回開正米路,有排教 .

~超級榮譽~

咁搞法..唔掂wor
簡直係離哂譜

船到橋頭自然直 !
到時先算啦 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

-v-睇黎要轉擊打
咁個波唔轉既話-0-米會慢好多
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

Thx your information

好離譜喎, 練拉波咁辛苦到頭來被廢了功夫, 太過份.
希望唔好成為事實吧!!!

引用:
原帖由 Georgett 於 2011-6-3 23:07 發表
以後練"多球"先至死呀 ! 點算 ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

如果真係轉, 我改打網球了...

引用:
原帖由 Georgett 於 2011-6-3 23:07 發表
又唔好想得太褊激, 其實都只係習慣同器材的問題姐~~~~
< -- 新手中的低手

我本身拉波係磨多的...

發新話題
最近訪問的版塊