發新話題

唔收啦

KIT 兄, 可能你講左好多人的心聲, 
不過帖主的堅持, 係好特別的..
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

請問關你地咩事 ????

引用:
原帖由 是神 於 2011-7-2 23:21 發表
KIT 兄, 可能你講左好多人的心聲, 
不過帖主的堅持, 係好特別的..
我出自真心...佢冇$買新...我咪送一塊比佢

我信你, kit 兄.
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-2 11:58 PM 發表

我出自真心...佢冇$買新...我咪送一塊比佢
我又要

講真 acuda s1, s2, baracuda, hexer +
都係代替 t05的好選擇,
有時正手打狂飆neo 都好好下.
再唔係 平平地, 打銀河月亮, 加膨脹劑 都ok..
要變通的方法很多.. 

你睇國家隊, 全部都打中國膠(雖然係政治問題)
但佢地都係世界一流..

引用:
原帖由 是神 於 2011-7-3 02:50 PM 發表
你睇國家隊, 全部都打中國膠(雖然係政治問題)
但佢地都係世界一流..
我都係打狂飆炸

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 14:53 發表

我都係打狂飆炸
買乜野乒乒乓乓器材都好,量力而為,買吾起就,玩d平d,都係一樣咁開心

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 16:46 發表

買乜野乒乒乓乓器材都好,量力而為,買吾起就,玩d平d,都係一樣咁開心
Sam哥,吾你話你

其實狂飆已經好好打,點解佢要05呢

有型掛

超過一次會被刪除該帖......

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 06:02 PM 發表
有型掛

P凵Sh  人好似失左中!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 19:03 發表

你未加我分sam哥

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-3 19:13 發表
講真,以事論事,又冇傷又要冇坑,搵鬼放比你!

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 07:44 PM 發表

你未加我分sam哥
分唔可以亂比既

引用:
原帖由 小過童 於 2011-7-3 07:13 PM 發表
粒晒水

嗚嗚

發新話題
最近訪問的版塊