發新話題

唔收啦

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 08:06 PM 發表
嗚嗚
唔好喊啦

人地話吾收

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 09:10 PM 發表
人地話吾收
我地口臭呀嗎..

講真-.- 你2百幾蚊,,,,邊個肯放俾你~又要咁多要求~
個個買得t05都係自用架啦~
好少人會話t05手感唔岩而放囉
買左係都打下先啦@@成400蚊既膠~

你又要成日推個post~~唔插你都唔得@@
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

平心講,
我覺得個post 的字眼上 可以有更多的改進., 可以更禮貌一些
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

點解唔打月亮 之後灌膠
好過打一塊2手t05 la

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 21:17 發表

我地口臭呀嗎..
我日日用李私不能...秀架

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-7-3 21:34 發表
點解唔打月亮 之後灌膠
好過打一塊2手t05 la
人地有型...Y嗎

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-7-3 21:30 發表
講真-.- 你2百幾蚊,,,,邊個肯放俾你~又要咁多要求~
個個買得t05都係自用架啦~
好少人會話t05手感唔岩而放囉
買左係都打下先啦@@成400蚊既膠~

你又要成日推個post~~唔插你都唔得@@
我真係放左$240 only 喎!!
(我又真係打厭晒 T05)
不過我仲有留返d 殘舊既 T05 作試板用
http://hkttf.com/viewthread.php? ... 6amp%3Btypeid%3D110

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我之前05全新只CUT膠
咩都無事.都只放200
佢同我講我玩野.

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 21:38 發表

人地有型...Y嗎
t05有咩咁型

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 21:48 發表
咩都無事.都只放200
佢同我講我玩野.
咁抵 放左未?
200塊真係仲抵過月亮+灌膠

sam 哥 仲有無, 我要......
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 21:48 發表
咩都無事.都只放200
佢同我講我玩野.
講真你係玩野!!
人地收$250..
你放$200...你仲吾係玩野

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-7-3 09:56 PM 發表

講真你係玩野!!
人地收$250..
你放$200...你仲吾係玩野
我已放左一塊
放05FX岩岩出左一星期果時放左比閃人
不信的話可以問閃人
重有一塊05 $200放左比fd

當加價之後已不放了 SORRY

講笑遮.... ..  
我不需要..

引用:
原帖由 是神 於 2011-7-3 10:04 PM 發表
講笑遮.... ..  
我不需要..
唔緊要..廢事d人唔信.

引用:
原帖由 sam1996921 於 2011-7-3 22:01 發表

我已放左一塊
放05FX岩岩出左一星期果時放左比閃人
不信的話可以問閃人
重有一塊05 $200放左比fd
你就係放得平...人地吾收

這次事件, 在留在歷史中,
史稱 T05門事件..

發新話題