115 123456
發新話題

唔收啦

兄弟:
買膠同搵女朋友娶老婆咪一樣
我夠想搵李嘉欣,徐子淇 做老婆喇,鬼叫我老豆唔系李嘉誠 李兆基
想省返D既  平平地 樣靚又身材都幾正 BARACUDA 都幾好架
最緊要岩自己嘛  
麻甩佬 人一世物一世 最緊要開心 你話系唔系
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-4 01:21 發表
兄弟:
我夠想搵李嘉欣,徐子淇 做老婆喇,鬼叫我老豆唔系李嘉誠 李兆基
想省返D既  平平地 樣靚又身材都幾正 BARACUDA 都幾好架
最緊要岩自己嘛  
麻甩佬  ...
雖然已經離晒題…但呢個真係要讚好

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-4 01:21 發表
兄弟:
最緊要岩自己嘛  
麻甩佬  ...
LIKE~~
CJ8000才是皇道
多款式~~
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

樓主可能一時諗唔通個事實所在.
各位,close topic, O.K?

唔ok囉, 做咩好地地要關左佢?

在二手市場洽談貨品,合則來,不合則去,請注意用詞需尊重別人,並以禮相待。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

論壇係大家交流ge一個平台, 言論自由係理所當然啦, 當中一定會有認同和批評.
當唔認同某人ge言論時,可以講出你ge睇法. 善意ge批評當然受大家歡迎,但有時太多或過咗界就可能變咗offensive, 對受批評人有d唔公道咁la. 同埋都會影響論壇個氣氛.
樓主都話唔收la, 佢有無接受大家ge意見我唔知, 但件事的確完咗, 我睇無必要再你一句我一句咁la, 係唔係?

敢問樓主一句,
如果你有塊冇傷冇坑的t05,
有人話出$200-$250同你買,你會唔會放比佢呀?

Alan 君:

打過幾場波,算唔算friend先?
引用:
原帖由 alanchan 於 2011/7/4 00:29 發表
有時, 我都覺得樓主貪心左小小...........

想收快99.9999%新的(果0.0001%就係其他人剛剛幫你切成Butterfly ALC板型), 又只比$200-$250, 不如叫其他有錢人直接比250蚊你好過la.

上面只係我個人感覺, 或者你有你 ...

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-4 16:56 發表
Alan 君:

打過幾場波,算唔算friend先?

最近無試新野~~~~~~~ ~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

答非所問...先扣10分
我場場都見你試新野... 再扣10分....

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-4 17:22 發表
答非所問...先扣10分
我場場都見你試新野... 再扣10分....
政府工, 唔可以敢直接架~~~~會有利益輸送問題架~~~~
< -- 新手中的低手

莫非你已成為傳說中的陳公公?

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-7-4 18:11 發表
莫非你已成為傳說中的陳公公?
暈~~~~~~~~
< -- 新手中的低手

115 123456
發新話題
最近訪問的版塊